reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jak @ nie przyjdzie to w pon zrobie bete a tam juz będzie jasne ... ale powiem wam ze mysle o tym a z drugiej strony nie jaram sie jakos specjalnie ;-)

Asienko kochana juz jestem :p zakupy musiałam zrobic zeby jutro było co na obiad zrobic a zebym nie musiała wczesniej wstawac do sklepu..

Wiec tak mały rosnie zdrowo ma juz 900 g i co doktor stwierdził ze jest wyjatkowy :) bo dzisiaj na badaniu miał wyprostowane nóżki i do tego stopy miał koło głowy i tak mu było wygodnie.. mamy juz skierowanie na echo serca i za tydzien mam isc po skierowanie na glukoze bo doktorek dzisiaj zapomniał :)

Buziam was i zycze miłych snów :)

jazza na koniec dnia się popłakałam, po Twoich słowach...dziękuję:tak:

anula moje gratulacje - te nieoficjalne ;-);-);-)

moje jajniki chyba od dziś jakoś inaczej zaczęły pracować, bo je czuję. dziś 8 dc, jutro ostatnia tabletka clo. po nich jakoś w ogóle nie mam ochoty na seksik :sorry: w ogóle nie mam takiego "podniecenia", że to nowy cykl, nowe możliwości...nic:sorry: ehhhh..........

Aaaaaaaaa Anula poprosze o fote;-)
Dziewczyny moze jestem nawiedzona ale uwielbiam patrzex na wasze tesciochy;-)
Co do opieki to ja ten tydzien siedzialam z mala w domu bo niemialam co z nia zrobic;-)

Motylkowa gratki ;-)

Madajczek kochana wpisac cie na liste?;-)

Ehh a my jutro po obiadku jedziemy na domek nad jeziorem;-) bedziemy tam spac a mlodej znow z wody niebede mogla jej wyciagnac hehe
znajomi wleca jakiegos grila bedzie trzeba ogarnac;-)
Macie pomysl na dobra i niedroga salatke do grila?

Ostatnia edycja:
Wyschlo i jakies takie żółte no ale nie wazne ... na fotce slabo ...

Załączniki

• 1407526994034.jpg
    1407526994034.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry