reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczek
Pieknie :-) ja nie wiem czemu sie tak denerwowalas :-) ja bym nawet nie powtarzala ;-)

Julia
Dzis owu wiec @ bede miala na 22 sierpnia. Mozesz poprawic? Bo mnie z zaskoczenia wziela. Przepraszam cie za balagan o_O

reklama
Wiecie co dziewczyny?
ja coraz bardziej mysle nad tym zeby miec pieska ... przegladam oferty ... ja tak kocham zwierzatka... mieszkamy sami nic sie u nas nie dzieje... bo pewnie i tak sie z dzieckiem nie uda ;/

Hejo!

Majdaczek
- pięknie Ci gratuluję Mamusiu!

Ewelinka
- tak, w ciąży zwiększa się znacznie zapotrzebowanie na hormon. Ja tez tak mam, ze mimo większej dawki FT4 rosnie tylko minimalnie, bądź stoi w miejscu. Ginka mowila mi, ze to normalne i po prostu dlatego ciagle niestety trzeba zwiekszac dawke euthyroxu, ja już biore 150.

hej. dziś mam jakiś kryzys...mój K w pracy a ja siedzę bezczynnie i popłakuję...nie wiem czy to te tabletki to potęgują czy depresja mnie dopada...nie chcę się tutaj użalać na forum bo tu mają być radosne nowiny :tak::tak::tak::tak::tak:
majdaczek serdecznie Ci gratuluję :tak::tak::tak: jak ty to zrobiłaś :-p:-p

AnnaMaria piesek - fajna sprawa, ale i tak nie zapomnisz o "chęci" zostania mamą :tak::tak::tak:

hej hej :)
Majdaczek
GRATULACJE ;-)
AnnaMaria pieska mozeszz miec ale dzidziuś w koncu pojawi sie zobaczysz :)
Malena no to witaj w klubie ja tez mam kryzys:( mąż mi nie wroci na weekend bd dopiero we wt :(:(:(

reklama
Dziewczyny na ile wiarygodne są testy owulacyjne? Bo u mnie 15 dzień cyklu a nadal blada ta kreska. I nie wiem czy ja tej owulacji nie będę miała czy te testy są głupie. :-(

Do góry