reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
shwaty głowa do góry. Ja też do niedawna patrzyłam jak dziewczyny chwalą się swoimi testami, cieszyłam się razem z nimi, a jednocześnie byłam zła na siebie, że nic mi nie wychodzi. Przecież Ty jeszcze nie wiesz, czy cykl stracony. Głowa do góry i nie zamartwiaj nam się tu, bo po pupie dostaniesz Zobaczysz na każdą z nas przyjdzie czas. Wiem, że jest w to trudno uwierzyć, bo jeszcze do niedawna też tak miałam, ale uwierz, że będzie dobrze, bo musi być.
AnnaMaria89
Zobaczysz na każdą z nas przyjdzie czas.
Oby to był ten czas by długo nie czekać
malena100
Dzień dobry :-) ja dziś wyjątkowo w domu - urlopik, ale tylko 2 dni - z okazji takiej że mój K wczoraj wrócił :-):-):-)
shawty głowa do góry ;-) nie jesteś sama, zobacz na forum ile razy przychodzą komuś co rusz gorsze chwile ;-) też je miewam oczywiście gdy przychodzi @, a im bliżej połowy cyklu tym radośniej
AnnaMaria co do seksiku to u nas w związku jest z tym różnie. teraz kiedy się staramy o dzidzie to jest często - tzn. wtedy kiedy jest w domu choć teraz już będzie :-):-):-) bywało gorzej, nawet 1 raz w miesiącu wtedy jakoś absolutnie nie miałam ochoty, on nie namawiał ale już mój luby jest w domku więc zaczynamy
u mnie dziś 7 dc - dopiero dziś 3 tabletka clo, na szczęście nic mi po nich nie dolega. czekam już połowy cyklu
shawty głowa do góry ;-) nie jesteś sama, zobacz na forum ile razy przychodzą komuś co rusz gorsze chwile ;-) też je miewam oczywiście gdy przychodzi @, a im bliżej połowy cyklu tym radośniej
AnnaMaria co do seksiku to u nas w związku jest z tym różnie. teraz kiedy się staramy o dzidzie to jest często - tzn. wtedy kiedy jest w domu choć teraz już będzie :-):-):-) bywało gorzej, nawet 1 raz w miesiącu wtedy jakoś absolutnie nie miałam ochoty, on nie namawiał ale już mój luby jest w domku więc zaczynamy
u mnie dziś 7 dc - dopiero dziś 3 tabletka clo, na szczęście nic mi po nich nie dolega. czekam już połowy cyklu
AnnaMaria89
Malena u mnie 13dc... no wlasnie zastanawiam sie czy jak owu bede miala za 3-4 dni dopiero czy codzienne serduszkowanie nie zaszkodzi... ale w sumie nie jestem pewna kiedy a sa dni plodne juz wiec chcialabym wykorzystac kazdy podejrzany dzien
malena100
Malena u mnie 13dc... no wlasnie zastanawiam sie czy jak owu bede miala za 3-4 dni dopiero czy codzienne serduszkowanie nie zaszkodzi... ale w sumie nie jestem pewna kiedy a sa dni plodne juz wiec chcialabym wykorzystac kazdy podejrzany dzien
jak ostatnio byłam u gina to mówił żeby co 2 dni serduszkować ale w okolicy 14 dc to nawet codziennie - bynajmniej to było do mnie po zastosowaniu tego clo, ale czy faktycznie po tych tabletkach wyjdzie, że owulacja będzie wtedy to nikt tego nie wie
żeby mieć pewność co do tego to człowiek musiałby spać na pieniądzach żeby w tym czasie chodzić do lekarza na usg i monitorować cykl. niestety u mnie w mieście na nfz nie jest to możliwe
Julia na liście możesz wpisać u mnie datę 28.08. bo 26 kończę dupka i czytałam gdzieś, że w odstępię 2 dni powinna być @
Ostatnia edycja:
AnnaMaria89
Malena to w sumie jak plodne dni sie zaczely nie bede ryzykowac i bede codziennie tylko musze jakis nastroj dzisaij zrobic i w dni nastepne zeby nie bylo tak mechanicznie i nudno co proponujecie? na wieczor po pracy?
majdaczek14
malena przeleci Ci ten cykl zobaczysz. Mam nadzieję, że wreszcie się Wam uda.
AnnaMaria jeżeli chodzi o codzienne serduszkowanie, to Ja uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie, jeżeli macie tylko na to ochotę. My w okolicach owulacji tak robiliśmy i jak widać nie zaszkodziło, wręcz pomogło jak dla mnie to właśnie po codziennym przytulaniu jest szansa, że się uda, ale to chyba indywidualna sprawa każdej pary.
U nas coś zaczyna przebijać się słoneczko, ale powiem Wam, że mam dość tej pogody, dopiero sierpień, a u nas tak brzydko. Człowiek by jeszcze chętnie trochę się na słoneczko popatrzył, bo potem przez kilka miesięcy egipskie ciemności
AnnaMaria jeżeli chodzi o codzienne serduszkowanie, to Ja uważam, że nic nie stoi na przeszkodzie, jeżeli macie tylko na to ochotę. My w okolicach owulacji tak robiliśmy i jak widać nie zaszkodziło, wręcz pomogło jak dla mnie to właśnie po codziennym przytulaniu jest szansa, że się uda, ale to chyba indywidualna sprawa każdej pary.
U nas coś zaczyna przebijać się słoneczko, ale powiem Wam, że mam dość tej pogody, dopiero sierpień, a u nas tak brzydko. Człowiek by jeszcze chętnie trochę się na słoneczko popatrzył, bo potem przez kilka miesięcy egipskie ciemności
reklama