reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Majdaczku nie stresuj sie kochana,mowie ci ze wszystko jest ok... beta będzie piekna ... a na necie mozesz zobaczyć zawsze normy ...

Jula ale taka wpadeczka tez bylaby mila ;-) ...

Rurka hey hey ...

Anna ovu na pewno będzie ... no chyba ze bezovu cykl ....

Aschlee i jak tam?

Wątpliwości, jezza kiedy test ?

Yesenia hop hop ?

majdaczek - beta powyżej 5 oznacza ciążę. Moja przyjaciółka robiła sobie w 44 dc... spóźniał jej się okres...ale chyba owu miała przesuniętą...więc... w 44 dc beta wyniosła u niej 6 z hakiem....niewiele prawda?? powtórzyła dla pewności czy to nie jakiś torbiel czy coś innego..bo beta serio niska..no i po 4 dniach beta wyniosła 48 z hakiem... (3 tydzień ciąży)...u mnie z kolei beta wyniosła 287 (czy 278..ciągle mi się myli)...i to był też 3 tydzień...więc nie ma reguły na to jaki poziom bety będziesz miała.

hey hey anula :-)

Anula88 oby byla:) narazie powoli cialo przygotowuje sie do owu ... i zobaczymy... tempka leciutko spadla w sumie nie wiem jak ten wykres interpretowac ... wydaje mie sie ze codziennie nizsza ta temperatura... zobacze co przyniosa kolejne dni...

Zobaczymy czy u mnie sen sie sprawdzi i czy inofolic u mnie podziala:) jak narazie zaczelam dni plodne - sluz na to juz wskazuje:) rozciągliwy mocno... testy owu narazie negatywne... Tempka - co o niej myslicie?

To zycze aby sen sie ziscil :-)

Majdaczek- jak dla mnie to jestes w ciazy :-) kciuki za bete zacisniete :-)

A tak w ogole witajcie :-)

U mnie dzis dzien @, narazie cisza na froncie, ale staram sie nie nakrecac, bo czuje sie bardziej na @ i wiecej wiecej objawow jej rychlego nadejscia niz ciazowych no i przyznam boje sie nakrecac za bardzo, aby pozniej nie miec wiekszego rozczarowania.. wiec czekam :-)

Majdaczek- jeeeejku, jak cudnie! Gratuluję Ci bardzo! A co do bety, to nie jest ważny sam jej pojedynczy wynik, tylko właśnie przyrost i na tej podstawie można ocenić czy wszystko dobrze się na tym etapie rozwija. Takie jest moje zdanie. Najlepiej powtórzyć betę po 48 h i wtedy przyrost powinien być minimum 66%.
Ja na 2 dni przed planowaną @ pojechałam zbadać betę, (29 dc) i wynosiła 256,
2 dni później w terminie, gdy powinna przyjść @ (31 dc) powtórzyłam bete i wynosiła 710.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
Zastanawiam się, czy dzisiaj u mnie to jeszcze nie za wcześnie na zrobienie bety?

Mam 27dc przy 31, mam jeszcze 5 dni do spodziewanej @, ok. 9 dpo. Jak sądzicie?

Aschlle co z Tobą?

reklama
Do góry