reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikP ale fajnie wiedzieć u Ciebie taki piękny suwaczek, też już bym taki chciała :-( Zobaczę, pierwsze wybiorę się dzisiaj po południu na pierwsze badanie, a o powtórce pomyślę jak dobrze wyjdzie ten dzisiejszy, bo może to wszystko tylko mi się wydaje i po raz kolejny nic z tego nie będzie:-(

majdaczku krecha mocna ja miałam taka dopiero przy becie 300, nie myśl nic idź zrób betę będzie co ma być dobrze o tym wiesz:tak: suwaczek fajny już i ty założysz taki niedługo:-)
Szkoda tylko że mdłości są takie męczące ale cóż czego się nie robi dla maleństwa.

Niestety tez kiedys mialam mdlosci od rana do wieczora to byla porazka;/

Jazza no moze cos na rzeczy jest jak @ niema;-)

Anula glowa do gory kochana! Wiadomo przychodza zwatpienia ale dasz rade! Na pewno niedlugo zobaczysz swoje II kreseczki;-)

KasikP dziękuję za pocieszenie i słowa otuchy. Boję się strasznie. Czas mi się dzisiaj w pracy wlecze niesamowicie. Mam nadzieję, że mdłości nie będą Cię długo męczyły, ale tak jak to napisałaś, czego nie robi się dla maleństwa. Trzymaj za mnie mocno kciuki.

Dzwoniłam właśnie do laboratorium do, którego się wybieram i wyniki będą albo dzisiaj o 18, albo jutro ok. 14. wszystko zależy od tego o, której się tam pojawię i jaką ilość oni będą mieli materiałów pobranych.

Ostatnia edycja:
Julia - no dalej cisza, ale staram sie na spokojnie, bo moze jeszcze przyjsc i przyznam, ze boje sie test robic jeszcze :-) narazie czekam :-)

Anula- glowa do gory, zwatpienia sa normalne, ale trzeba myslec pozytywnie :-)

mowiliście coś o pobolewaniu jajników na inofolicu... mnie lekko kłuje lewy jajnik tak jakby igiełką ... to co oznacza że niedługo owu?

Ja też mam czasem chwile zwątpienia...

reklama
Do góry