reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No i ciekawe kiedy teraz będzie... bo w sumie śluz bardzo rozciągliwy, lekkie kłucie igiełką a testy owu negatyw (tylko blada kreseczka)... no chyba że ja je źle robię... jak dostanę @ a owu się nie opóźni (o ile w ogóle będzie) to @ będzie szybciej bo w tamtym miesiącu takie objawy miałam dużo później...
myślałam sobie że tyle czasu jeszcze muszę czekać a tu masz wcześniejsze objawy.... aż dlatego mi się śniło ze zaszłam w ciąże ale wydawało mi się to niemożliwe z racji tego że nie w te dni co myślałam tylko szybciej... proroczy sen ? czy już prawie opętanie:) heh... na wszelki wypadek na razie nie wierzę testom:)

reklama
A czy to normalne ze mam temperature podstawowa taka niska? zaledwie 36,20 (mierzona dopochwowo o godz. 5.10 rano - bo pod pacha to ponizej 36)

Później w ciągu dnia idzie ku górze nawet do 36.91 do wieczora... ale wiem ze to sie nie liczy.

Jazza ja sobie nakupilam testow i owulacyjnych i ciazowych na pare miesiecy (hurtowo taniej) :) wiec pewnie bede przed @ robic je... ale juz sie nie dam w konia zrobic - jak wyjdzie negatyw i nawet blada kreska nie bedzie) to bede wiedziec ze lipcia z tego:) tak jak w tamtym cyklu :) @ nie przychodzila, zero objawow na @ co sie niegdy nie zdarzylo i co mnie troche zmylalo ale testy negatywne i sie one nie pomylily:)

AnnaMaria to ja odkupie za ciebie tesciochy jak szybko zaciazysz;-)
A temp sie podnosi bo sie ruszasz...dlatego jest wazne mierzenie za nim sie wstanie;-)

Majdaczku &&&&&&&&&&

Julia
Tak właśnie robię teraz i obserwuję że spada:) (dlatego na razie uznaje tylko ostatnie 5 temperatur: 36,25, 36,23, 36,27, 36,17, 36,12 ... zobaczymy co będzie jutro:)

Majdaczek równiez &&& :)

reklama
annamaria89 temperatura spada oznacza ze zaraz będzie ovu wiec działajcie tym bardziej ze jajnik kłuje i śluz jest nie ma na co czekać żołnierzyki muszą działać:-) jeśli w najbliższych dniach temperatura będzie się podnosić wyżej znaczy że jest po ovu.
majdaczek &&&&&&

Do góry