reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia kwas foliowy tez biore juz od pol roku.
Agniecha zobaczyli pecherzyk ciazowy. Z tego wszystkiego nie wiem ile mial mm. Nie wiem teraz kiedy beda robic badania pewnie na wieczornym obchodzie sie dowiem.
Blair witaj. Pytaj zawsze pomozemy.
Agniecha zdrowka dla malucha.

reklama
Gochson czuję że to forum będzie teraz moją stałą lekturą :) i pewnie będę miała sporo pytań...
Powiedzcie mi czy faktycznie przed ciążą należy wyleczyć wszystkie zęby? bo mam z nimi straszny problem, ciągle któryś się psuje... a w ciąży podobno nie można brać znieczulenia z noradrenaliną..

Kwas foliowy obojętnie jaki? czy polecacie jakiś konkretny?

22.01 - moja beta 110,4 mIU/ml, progesteron 27,90 ng/ml.
Dziś - beta 1244 mIU/ml, progesteron 23,42 ng/ml.

Mam nadzieję, że wszystko z fasolką w porządku. Progesteron jest ładny, ale ciut niższy. Kolejne badanie w piątek.

Blair witamy witamy, juz niedlugo stwierdzisz ze zyc bez nas nie mozesz ;-) jesli chodzi o zeby to polecam je wyleczyc bo przede wszystkim jest to siedlisko bakterii ktore sa w calym organizmie.

Gochson kurcze extra! Oby tak dalej.

Mligocka moze sok z czarnego bzu ;-)

Do odbioru wynikow jeszcze 1,5h czekam.....

Cyntia super ;-)

Witaj Blair kwas foliowy bez znaczenia aby dawka miał 4mg. Dobrze napisałąm?
Ja jeszce brałam wiesiołka,siemie lniane,zelazo,magnez.
Cyntia super wyniki;-)

Gochson to daj znac jak sie czegos dowiesz. Trzymam mocno &&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry