reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No dziewczynki widzę, że każda zajęła się swoimi sprawami a tu pusto :) ja też już dom mam ogarnięty, jadę na zakupy i do klientki.
Miłego dnia życzę
Trzymajcie kciuki aby moje hormony były prawidłowe!!!

reklama
My już wróciliśmy od lekarza, nie jest źle ale mam go przetrzymać w domku,mam L4 do końca tyg,

Gochson, a kiedy znowu będą robić jakieś badania? Co rano dokładnie zobaczyli? Widzisz, cuda się zdarzają :) Wszystkie ciotki forumowe trzymają kciuki :)

Hej :) można dołączyć?
Nazywam się Ania, mam 26 i pół :) roku. Jestem po 2 ciążach poronionych (typowe wpadki). Teraz gdy mamy w miarę stabilną sytuację z Partnerem, myślimy o powiększeniu naszej dwójki :) Jestem zielona jeśli chodzi o starania, więc nie ukrywam że liczę na pomoc :) oczywiście jednocześnie zamierzam konsultować się z moim lekarzem, ale jest w innym mieście więc na wizytę wybiorę się jakoś w lutym. Z resztą na razie postanowiliśmy że nie staramy się jakoś konkretnie z liczeniem dni itd, tylko odstawimy antykoncepcję. Wstępnie planujemy jakoś może luty, raczej marzec ze względu na moją pracę [od razu po zafasolkowaniu będę musiała iść na zwolnienie]. Do tego czasu chcę porobić badania i podleczyć zęby, bo to podobno ważne.
To chyba tyle o mnie :zawstydzona/y: mam nadzieję że mogę dołączyć mimo iż nie jestem w fazie starań?

Ostatnia edycja:
Hej :) można dołączyć?
Nazywam się Ania, mam 26 i pół :) roku. Jestem po 2 ciążach poronionych (typowe wpadki). Teraz gdy mamy w miarę stabilną sytuację z Partnerem, myślimy o powiększeniu naszej dwójki :) Jestem zielona jeśli chodzi o starania, więc nie ukrywam że liczę na pomoc :) oczywiście jednocześnie zamierzam konsultować się z moim lekarzem, ale jest w innym mieście więc na wizytę wybiorę się jakoś w lutym. Z resztą na razie postanowiliśmy że nie staramy się jakoś konkretnie z liczeniem dni itd, tylko odstawimy antykoncepcję. Wstępnie planujemy jakoś może luty, raczej marzec ze względu na moją pracę [od razu po zafasolkowaniu będę musiała iść na zwolnienie]. Do tego czasu chcę porobić badania i podleczyć zęby, bo to podobno ważne.
To chyba tyle o mnie :zawstydzona/y: mam nadzieję że mogę dołączyć mimo iż nie jestem w fazie starań?

no pewnie że możesz dołączyć :) witamy

gochson a kwas foliowy? do 3 miesiąca się powinno go brać... bierz sobie go tez kochana

agniecha cieszę się, ze z dzieckiem nie jest źle :tak:

blair witaj :tak: bierz sobie wiesiołka i kwas foliowy jak chcesz się dobrze przygotować do roli matki. Jak odstawiasz antykoncepcję licz się z tym, że możesz mieć dłuższe okresy i nie regularne....

reklama
agniecha, mychunia, aschlee dzięki za przyjęcie :-D

mychunia u nas przez antykoncepcję rozumiemy prezerwatywy i przerywany, więc nie powinno być problemu. miałam w miarę regularny cykl [przez taki podobno rozumie się rozchwiania max do tygodnia], w sierpniu spóźnił się 3tyg, dwie bety i kilka testów ciąży nie wykazało, później trochę się rozchwiał [28-37dni] ale już chyb a powoli wraca do normy. Teraz jestem w 17dc. Od następnego chcę znów prowadzić kalendarzyk [kiedyś prowadziłam w ramach antykoncepcji dodatkowej].

Do góry