reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam z rana :-)

Agniecha obyś nie musiała robić tych badań - 31 będą II kreski i po sprawie :-)
AniaSzw tak jak pisała wcześniej Cyntia z ta prolaktyną to na prawdę trzeba uważac tzn.przestrzegać wiele czynników dzień przed aby wyszła ci taka jaka masz a nie podwyższona.

Dziś mam 23dc, w zeszłym cyklu właśnie 23dc dostałam @. Właśnie sprawdziłam sobie co ile średnio mam cykle i wyszło że miedzy 23 a 25. Więc dopiero po środzie jak @ nie przyjdzie to można wnioskować że coś jest na "rzeczy".

Gochson super wieści&&&&&&&&&&

Ja mam dzis wolne i jakoś nie moge się zebrać i wyjść z łózka ehh a pranie ręczne czeka

Asia, nie mogę mieszkać u rodziców, bo mama sama na stancji w jednym pokoju, a tata nie żyje.

Dzisiaj dzwoniłam do lekarza i Pani Doktor powiedziała, że to jest na tle nerwowym. Mamy kupić w sklepie jakieś ziółka z melisą, a jak będzie się się nadal powtarzać, to mamy przyjść do przychodni i dostaniemy skierowanie do Neurologa, psychologa, albo psychiatry. Powiedział, że to nie jest normalne zachowanie dziecka. Opisałam mojemu lekarzowi sytuację w domu i zasugerowała wyjazd na jakiś czas. Ale M pracuje więc to odpada, ale jak dobrze pójdzie to szybciej się stąd wyniesiemy.

agniecha, ja nie widziałam się z teściową, ale rozmawiałam z M przez telefon i powiedział, że nie jest ciekawie. Nie będzie teść w ogóle palił w piecu, a teściowa specjalnie na górę wchodziła i trzaskała drzwiami, aby mi dzieci obudzić. Ona mi tego nie podaruje, że nie pozwoliłam jej jechać naszym samochodem. Ale musiałam w końcu powiedzieć. Prawie całą noc nie spałam, a jak już przysnęłam, to miałam z nią koszmary ;/ Poje się powrotu teściowej z pracy, bo potrafi być chamska. Z teściem nie widziałam się jeszcze, a ma urlop. Na szczęście był w garażu, a ja mogłam śniadanie zrobić. Tak to gadałby do mnie. Nie miałabym nic przeciwko jakby teściowa normalnie ze mną rozmawiała i chciała aby M zawiózł ją do pracy, ale jak mnie wyzywa, to nie ma mowy. Dla mnie to może nawet na sankach jechać do pracy.

Cyntia, zastanawiałam się czy męczenie psychiczne jest karalne. Właśnie tak się czuj, że próbuje mnie wykończyć psychiczne.

kasikz i matik witajcie
Grochson super wiesci.Bardzo sie ciesze i dalej mocno trzymam kciuki &&&&&&&
Malus znecanie sie psychiczne rowniez podlega karze

Art. 207. § 1. Kto znęca się fizycznie lub psychicznie nad osobą najbliższą lub nad inną osobą pozostającą w stałym lub przemijającym stosunku zależności od sprawcy albo nad małoletnim lub osobą nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny,
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 połączony jest ze stosowaniem szczególnego okrucieństwa, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.

Ostatnia edycja:
Gochson czekamy na dalsze informacje!!!

Dziewczyny a mi się udało zapisać do doktorka, którego chciałam :) jutro o 15 mam wizytę. On jest przy okazji ordynatorem szpitala w którym chciałabym rodzić :)

gochson kochaniutka bardzo się cieszę ;* oby tak dalej

a mnie się dziś kierownik pytał czy się już za czymś rozglądam... no patrzę, ale już sama nie wiem czy nie wolałabym trochę odpocząć od pracy....

reklama
Gochson, płacz, płacz pomoże Ci to :* A nie mówiłam Kochana, że to nie ciąża pozamaciczna, bo beta jest zbyt wysoka? U mnie tez długo nie było nic widać, a później się okazało, że jest. Ale wydaje mi się, że to nerwy sprawiły, że poronienie było.

Aschlee, dzięki :* Napisałam Ci PW, bo wczoraj jakoś ochoty na nic nie miałam.

Do góry