reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mligocka a to ja cos pokrecilam ;-)

Kasik P a ty jak sie czujesz ? ...

Tabasia ty to Express tesciorem ... ilu dniowy cykl mialas?

Wątpliwości no ja w zeszlym jak ino bralam to czulam sie do @ normalnie jak zawsze ... tylko w dni plodne jajka odczuwalam ... zdecKo sie zalamalam ze nie wyszlo ....

Iwo witaj ... jak dzionek mija?

Rurka a wlasnie jak tam wizyta ?

Cykle mam bardzo regularne 30-32 dni ale owu od razu prawie po @ byla wiec dlatego juz wiem ;)

Anula chce pracowac do konca kochana. Nie oplaca mi sie finansowo isc na l4. Poza tym mam spoko prace i szefostwo :)

Malena przy pierwszym dziecku mialam wlasnie tyle lat co ty staralismy sie 2 lata i wiem ze nie latwo wyluzowac. Ale niestety tak jest udalo nam sie jak juz odpusciclismy bo przez starania praktycznie rozwaliliamy nasze malzenstwo i wyszlo jak przestalismy kompletnie sie starac bo byly inne problemy ba glowie. Wiem jak ciezko jakie jest cianienie i kazde dziecko, kazda kobieta w ciazy masakra. Ale im szybciej do tego dojdziesz tym szybciej sie uda

Kasikz tez mi sie zwiazek zaczal sypac przez te starania .. co chwile krzyczalam czepialam sie P i ryczalam .. dlatego.mielismy dwa miesiace odpoczynku od staran..

AnnaBeata ten moj wykres zyje swoim zyciem hihi ustawialam go w zeszlym roku i tak sie wszystko poprzestawialo.. owulki raczej nigdy nie mam w tym samym dniu cyklu a do tego czesto mi sie cykle wydluzaly z 31 do maks 37 .. a suwaczek zostawiam bo u gory pisze od kiedy sie staramy :)

reklama
no u mnie niby teraz wg kalkulatora powinno byc ovu ale sluz raczej nie ten i cos mi szepcze ze juz po ... no ale na luzie ... do testowania jakby jeszcze .... moze z mega wyprzedzeniem to za tydzień sobie strzele ;-)

Do góry