reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mligocka a to ja cos pokrecilam ;-)

Kasik P a ty jak sie czujesz ? ...

Tabasia ty to Express tesciorem ... ilu dniowy cykl mialas?

Wątpliwości no ja w zeszlym jak ino bralam to czulam sie do @ normalnie jak zawsze ... tylko w dni plodne jajka odczuwalam ... zdecKo sie zalamalam ze nie wyszlo ....

Iwo witaj ... jak dzionek mija?

Rurka a wlasnie jak tam wizyta ?

Cykle mam bardzo regularne 30-32 dni ale owu od razu prawie po @ byla wiec dlatego juz wiem ;)

Anula chce pracowac do konca kochana. Nie oplaca mi sie finansowo isc na l4. Poza tym mam spoko prace i szefostwo :)

Malena przy pierwszym dziecku mialam wlasnie tyle lat co ty staralismy sie 2 lata i wiem ze nie latwo wyluzowac. Ale niestety tak jest udalo nam sie jak juz odpusciclismy bo przez starania praktycznie rozwaliliamy nasze malzenstwo i wyszlo jak przestalismy kompletnie sie starac bo byly inne problemy ba glowie. Wiem jak ciezko jakie jest cianienie i kazde dziecko, kazda kobieta w ciazy masakra. Ale im szybciej do tego dojdziesz tym szybciej sie uda

Kasikz tez mi sie zwiazek zaczal sypac przez te starania .. co chwile krzyczalam czepialam sie P i ryczalam .. dlatego.mielismy dwa miesiace odpoczynku od staran..

AnnaBeata ten moj wykres zyje swoim zyciem hihi ustawialam go w zeszlym roku i tak sie wszystko poprzestawialo.. owulki raczej nigdy nie mam w tym samym dniu cyklu a do tego czesto mi sie cykle wydluzaly z 31 do maks 37 .. a suwaczek zostawiam bo u gory pisze od kiedy sie staramy :)

reklama
no u mnie niby teraz wg kalkulatora powinno byc ovu ale sluz raczej nie ten i cos mi szepcze ze juz po ... no ale na luzie ... do testowania jakby jeszcze .... moze z mega wyprzedzeniem to za tydzień sobie strzele ;-)

Do góry