reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Mligocka a to ja cos pokrecilam ;-)
Kasik P a ty jak sie czujesz ? ...
Tabasia ty to Express tesciorem ... ilu dniowy cykl mialas?
Wątpliwości no ja w zeszlym jak ino bralam to czulam sie do @ normalnie jak zawsze ... tylko w dni plodne jajka odczuwalam ... zdecKo sie zalamalam ze nie wyszlo ....
Iwo witaj ... jak dzionek mija?
Rurka a wlasnie jak tam wizyta ?
Kasik P a ty jak sie czujesz ? ...
Tabasia ty to Express tesciorem ... ilu dniowy cykl mialas?
Wątpliwości no ja w zeszlym jak ino bralam to czulam sie do @ normalnie jak zawsze ... tylko w dni plodne jajka odczuwalam ... zdecKo sie zalamalam ze nie wyszlo ....
Iwo witaj ... jak dzionek mija?
Rurka a wlasnie jak tam wizyta ?
Malena przy pierwszym dziecku mialam wlasnie tyle lat co ty staralismy sie 2 lata i wiem ze nie latwo wyluzowac. Ale niestety tak jest udalo nam sie jak juz odpusciclismy bo przez starania praktycznie rozwaliliamy nasze malzenstwo i wyszlo jak przestalismy kompletnie sie starac bo byly inne problemy ba glowie. Wiem jak ciezko jakie jest cianienie i kazde dziecko, kazda kobieta w ciazy masakra. Ale im szybciej do tego dojdziesz tym szybciej sie uda
watpliwosci3
Fanka BB :)
Kasikz tez mi sie zwiazek zaczal sypac przez te starania .. co chwile krzyczalam czepialam sie P i ryczalam .. dlatego.mielismy dwa miesiace odpoczynku od staran..
AnnaBeata ten moj wykres zyje swoim zyciem hihi ustawialam go w zeszlym roku i tak sie wszystko poprzestawialo.. owulki raczej nigdy nie mam w tym samym dniu cyklu a do tego czesto mi sie cykle wydluzaly z 31 do maks 37 .. a suwaczek zostawiam bo u gory pisze od kiedy sie staramy
AnnaBeata ten moj wykres zyje swoim zyciem hihi ustawialam go w zeszlym roku i tak sie wszystko poprzestawialo.. owulki raczej nigdy nie mam w tym samym dniu cyklu a do tego czesto mi sie cykle wydluzaly z 31 do maks 37 .. a suwaczek zostawiam bo u gory pisze od kiedy sie staramy
reklama