reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
TAK obyśmy za niedługo chwaliły się naszymi brzuszkami:):):)

Ja wiem że nie będę już sobie wmawiać objawów :) dla mnie jedynym objawem będzie brak @ co najmniej przez 2 tyg. :) i wtedy zrobie test nie wcześniej:) (muszę wytrwać w tym postanowieniu) :)

Chwile nie zaglądałam i ile już postów nastukanych :)
Ja też teraz wszędzie widzę brzuchatki i zazdroszczę, strasznie zazdroszczę..:)
To mój pierwszy cykl do którego się przykładam, zaczęłam mierzyć temperaturę, zaczęłam się bardziej obserwować, również biorę Inofolic, założyłam konto na ovufriend i w sumie na telefonie zainstalowałam Ovuview...:) No i tak jak pisałam, kupiłam sobie test owulacyjny Afrodyta, który na podstawie śliny wykrywa owulacje :D
Nie nastawiam się jednak, ze tym razem musi się udać. Chciałabym, żeby się udało, oczywiście, ale świat się nie kończy..:)

a ja daje w takim razie na luzik :) nie testuje czekam cierpliwie aż się spóźni ;)) shawty19 ja stosowałam test owulacyjny ale nie z śliny tylko zwykły i tak mimo wskazania owulacji nic z tego nie wyszło - spróbujmy faktycznie wyluzować:tak:
DLA WAS WSZYSTKICH:
Cierpliwość-podczas-osiągania-celów-można-osiągnąć-za-po.jpg

Załączniki

• Cierpliwość-podczas-osiągania-celów-można-osiągnąć-za-po.jpg
    Cierpliwość-podczas-osiągania-celów-można-osiągnąć-za-po.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 32
shawty19 ja tez zaczełam mierzyć tempke itd.... i chyba kupie sobie ten inofolic - jak on działa ten inofolic?

też korzystałam z testów owu w tym cyklu. mam jeszcze zapas i jeszcze w tym mscu skorzystam (na nich zreszta jest napisane ze przez 5 mscy jak sie korzysta i nic z tego to wtedy do lekarza...

reklama
a inofolic to co innego czy tez tylko kwas fliowy? bo z tego co widze to drogi ten inofolic.

nie zrobię sobie tym krzywdy? w sensie jest napisane że przyśpiesza wzrastanie pęcherzyka... żeby sobie narobiła kłopotów tym...

Do góry