reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

malena a ja tam jestem dobrej myśli!!!!!! O! Póki nie ma okresu wszystko jest możliwe!!!!!!!!! Popatrz na mnie!!! ta dam
owulacja przesunęła mi się tak bardzo że była w ok. 38 dniu cyklu!!!! (pierwsza ciąża przypominam - identycznie!!!) Nawet nie wiesz co ja przez ten miesiąc przeżyłam, ile testów, ile nadziei .... wzlotów i upadków... później bladziochy co drugi dzień i nie to żeby ciemniały!! raz jaśniejszy raz ciemniejszy wychodziły po kilku minutach... już pisałam że nic z tego a za chwilę że bladzioch... dziewczyny mało świra ze mną nie dostały.... juz w końcu nikt z moich bliskich nie wierzył w tą ciążę i pukali się w czoło ze nienormalna jestem... a ja im bach na betę i co??? 278 :laugh2:

Póki nie ma okresu jest nadzieja!!!!!! I tego się trzymajmy bo to najprawdziwsza z prawd :-D

reklama
Witam, niestety u mnie @ od wczoraj:-:)-( a już miałam nadzieję że jej nie będzie dobrze że nie testowałam bo znów by była załamka i tak jest bez tego :-:)-(Przed @ miałam brązowe plamienia wyczytałam że może tu być winny niski progesteron (a w badaniu wyszedł mi dobry) już pomału zaczynam schizować czas się umówić na wizytę do gin i zrobić więcej badań ale dopiero jak się skończy@.
Julia możesz wpisać mnie na listę następna 25-26 sierpnia , trzymam kciuki za testujące
222.jpg

Załączniki

• 222.jpg
    222.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 222.jpg
    222.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 37
Dzień dobry z kawka sie witam ...

Gabia wspaniale wieści, ciesze sie ze wszystko jest w porzadku..teraz bez zmartwien prosze ... ;-)

Rurka no kochana twoj przypadek jest wyjatkowy ... oj ciekawa jestem twojej wizyty ... beda 2 groszki ... ;-)

Malenka hey glowa do gory ... nawet jesli teraz nic z tego
.. to idziemy dalej .... uda sie robaczku -musi .... kazda z nas doskonale wie co czujesz ... ale jesteśmy z toba ;-)

Sola,Schwaty witajcie
...

Tabasia wypatruj tej apteki wypatruj .... ;-)

A wy tak o tych cyklach a ja właśnie sprawdzilam ... to jest moj 10 ... mega poprostu dlugo grr ...no ale do 10 razy sztuka w moim przypadku hehe teraz się uda

my już trochę ponad rok i to mnie martwi bo niby wszystko jest w porządku a jednak coś musi być na rzeczy chyba za bardzo chcę a barzdiej już wyluzować swojego życia nie dam rady :-(

reklama
Sola widzisz kochana bo my właśnie blokujemy sie tym mysleniem strasznie ... ja to w 9 cyklu bylam tak napalona jeszcze z inofolikiem ze szok i co ... nic ... a teraz to juz na luzie,sama odpuscilam .. znajome mam 2 tez liczyły, wyliczaly ... i nic. .. odpuscily odrazu pach ...

Do góry