reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Sola a ja tam na luziku ;-) juz bez napinki ... a jak nie to kupie sobie pieska hehe ;-) żartuje ... zobaczysz niedlugo będziemy sie tu scigac ktora ma wiekszy brzucho ...

reklama
hehe chyba też zacznę odpuszczać skoro pach i jest ;-)ale powiem Ci że trochę ciężko to wychodzi w moim przypadku. Znajoma odstawiła tabletki konc.(widząc jak to u mnie jest) i po 2 m-cach zaszła - moja mina :szok: i jak tu się nie zamartwiać

Witam się z Wami:)
Tyle tych wpisów że ledwo przeczytałam...
Malena100 czytałam Twój wpis... nie przejmuj się bo nie jesteś sama - mi też nie wychodzi, pomimo ze pierwszy moj cykl w którym zaczelam konkretnie sie staraca - określać te dni - i nie wyszło to jednak od ponad roku (albo i więcej) bez zabezpieczenia i do konca ale nie liczac dni czy to te i jakos nic nie wyszlo;( ... w lipcu nie wyszlo - tak bardzo bym chciala zeby w sierpniu wyszlo - DZIŚ 4dc dopiero...

Musimy dać radę i wspierać się - TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJĄCE OBY II. :tak:

Słuchajcie czytałam wcześniej, że któraś z Was pisała o preparatach/ witaminach dla kobiet i mężczyzn, które mogą mieć wpływ na zajście w ciąże - wiesiołek itp. któraś może coś więcej napisac :) ?

Sola ja to juz obsesyjnie myslalam ... jakbym mogla to bym testowala non stop,doszukiwalam sie objawow,wszędzie widzialam kobiety w ciąży i noworodki .... obsesyjnie mierzylam temp i sprawdzalam sluz ... z kazda @ rozczarowanie,zal i lzy ... az w końcu dalam na luz dla swojwgo i meza dobra ... jemu tez nie jest z tym latwo ze się nie udaje ....

Mówicie że jak sie odpuści to pach i jest - ja nie jestem tego przykładem bo właśnie tak robilam i nic :( aż w końcu wzięłam się konkretnie i zobaczymy, zobaczymy... Dlatego chce jakieś witaminki też brać na wspomożenie...

Inofolik - może spróbuje - poprawia coś i i tak nic to nie daje? to możan tak normalnie brac i kupic czy trzeba miec zapisane przez gina?

reklama
hm skąd ja to znam ja też je widzę i to cały czas przed staraniami w ogóle ich nie zauważałam a teraz są normalnie wszędzie jak grzybki po deszczu rosną :happy:mój mężuś też stwierdził że przesadzam i też się martwi nie powiem :* kochany ,że tyle ze mną wytrzyma
założyłam sobie kalendarzyk na ovufriend spróbuję a co mi tam
Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Do góry