reklama
sola7
Początkująca w BB
hehe chyba też zacznę odpuszczać skoro pach i jest ;-)ale powiem Ci że trochę ciężko to wychodzi w moim przypadku. Znajoma odstawiła tabletki konc.(widząc jak to u mnie jest) i po 2 m-cach zaszła - moja mina i jak tu się nie zamartwiać
AnnaMaria89
Fanka BB :)
Witam się z Wami
Tyle tych wpisów że ledwo przeczytałam...
Malena100 czytałam Twój wpis... nie przejmuj się bo nie jesteś sama - mi też nie wychodzi, pomimo ze pierwszy moj cykl w którym zaczelam konkretnie sie staraca - określać te dni - i nie wyszło to jednak od ponad roku (albo i więcej) bez zabezpieczenia i do konca ale nie liczac dni czy to te i jakos nic nie wyszlo;( ... w lipcu nie wyszlo - tak bardzo bym chciala zeby w sierpniu wyszlo - DZIŚ 4dc dopiero...
Musimy dać radę i wspierać się - TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJĄCE OBY II.
Tyle tych wpisów że ledwo przeczytałam...
Malena100 czytałam Twój wpis... nie przejmuj się bo nie jesteś sama - mi też nie wychodzi, pomimo ze pierwszy moj cykl w którym zaczelam konkretnie sie staraca - określać te dni - i nie wyszło to jednak od ponad roku (albo i więcej) bez zabezpieczenia i do konca ale nie liczac dni czy to te i jakos nic nie wyszlo;( ... w lipcu nie wyszlo - tak bardzo bym chciala zeby w sierpniu wyszlo - DZIŚ 4dc dopiero...
Musimy dać radę i wspierać się - TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJĄCE OBY II.
AnnaMaria89
Słuchajcie czytałam wcześniej, że któraś z Was pisała o preparatach/ witaminach dla kobiet i mężczyzn, które mogą mieć wpływ na zajście w ciąże - wiesiołek itp. któraś może coś więcej napisac ?
sola7
Początkująca w BB
Witaj AnnaMaria89 ja na tą chwilę biorę kwas foliowy i oeparol który zawiera olej z nasion wiesiołka
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Sola ja to juz obsesyjnie myslalam ... jakbym mogla to bym testowala non stop,doszukiwalam sie objawow,wszędzie widzialam kobiety w ciąży i noworodki .... obsesyjnie mierzylam temp i sprawdzalam sluz ... z kazda @ rozczarowanie,zal i lzy ... az w końcu dalam na luz dla swojwgo i meza dobra ... jemu tez nie jest z tym latwo ze się nie udaje ....
AnnaMaria89
Mówicie że jak sie odpuści to pach i jest - ja nie jestem tego przykładem bo właśnie tak robilam i nic aż w końcu wzięłam się konkretnie i zobaczymy, zobaczymy... Dlatego chce jakieś witaminki też brać na wspomożenie...
AnnaMaria89
Inofolik - może spróbuje - poprawia coś i i tak nic to nie daje? to możan tak normalnie brac i kupic czy trzeba miec zapisane przez gina?
reklama
sola7
Początkująca w BB
hm skąd ja to znam ja też je widzę i to cały czas przed staraniami w ogóle ich nie zauważałam a teraz są normalnie wszędzie jak grzybki po deszczu rosną mój mężuś też stwierdził że przesadzam i też się martwi nie powiem :* kochany ,że tyle ze mną wytrzyma
założyłam sobie kalendarzyk na ovufriend spróbuję a co mi tam
Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
założyłam sobie kalendarzyk na ovufriend spróbuję a co mi tam
Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend