reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

bede na posterunku od ok 8 to chce znac wyniczki :)

gabis pieknie :) ufff ja sie nerwow najem przed tym usg w 12tc :( ze wzgledu na m oj wiek

reklama
Gabis ciekawa teoria? Ale moze cos w tym jest? A moze tylko zbieg okolicznosci...
Moja corka miala powyzej 150 a syn tak kolo 140... no to zobaczymy co bedzie u Ciebie

To jutro chce piekne zdjecia tescikow;-);-);-)
Gratuluje wizyty;-)

Ja bym chetnie zatestowala ale raz ze raczej nic w tym cyklu z tego(tak czuje) a dwa ze za szybko bo krowa ma przyjsc 3-4 sierpnia :p

Julka a Wy sie staracie czy nie ??

A Anulka przycinak cos fotuni nie dodaje :)

Watpliwosci czekam na zielone swiatlo:) ale jestem na liscie bo ja zawsze zapominam kiedy @ mam:) a tak wszystko wiem...:)
Trzymam &&&&& za Ciebie:)

Gabis super wyniki :)))
Watpliwosci ja tez mialam miec @ tam jak Ty i test juz wyszedl ;) no ale ja mialam owulke bardzo wczesnie... wysylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~

Ja tez od rana bede zagladac ;)

Dzień dobry :-) u mnie wieści nie najlepsze :-( test robiłam i niestety tylko I kreska :-( tyle zamieszania zrobiłam i lipa :-( chyba zostanę tu z tego forum jako ostatnia i "zgaszę światło" :-:)-:)-:)-:)-( nie mi nie wychodzi :-( nawet dziecka nie jestem w stanie urodzić :-:)-:)-( szok!!!!!!!!

Mimo wszystko trzymam kciuki za wszystkie testujące :-)

Tinuś
​a jak u Ciebie????

Julia dam znać kiedy następna @, możesz mnie przepisać na sierpień tylko na razie bez daty.

malena, słoneczko, nie przejmuj się i nie mów tu takich rzeczy :*
Wcale nie będziesz ostatnia, po prostu to nie Twój czas ! :)
I nie, nie narobiłaś zamieszania, każda z nas jak jej się tylko spóźnia @, albo widzi jakieś 'ciążowe' objawy robi sobie nadzieje, to naturalne.
Jestem z Tobą i trzymam kciuki za następny cykl ! ;)

reklama
Do góry