reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku jak Kubus pieknie sie nazywa. Dziureczka w serduszku na szczescie nie jest grozna. Daj znac jak bedziesz wiedxiec cos wiecej.

reklama
Motylkowa strasznie mi przykro... na pocieszenie napisze ze znam osobiscie 2 dziewczyny ktorych dzieci mialy ta wade i wszystko sie naprawde dobrze skonczylo!! Jednej lekarz nawet powiedzial ze olimpijczykiem nie bedzie ale ma go traktowac jako zdrowe i normalne dziecko zadnej taryfy ulgowej!!! U Was tez bedzie dobrze. Musi byc!!!!!
Malena & Lili testujemy w sobote??????? Lili jaki twst masz? Ja uzywam first response ale dzis byla promocja na clearblue wiec kupilam :)
Gabis wspolczuje mdlosci. A sciskasz sie z toaleta czy tylko Cie muli??
Feelis witaj.
Mychunia no wlasnie wiem ze zatoki to wurok :( boje sie jak to bedzie w ciazy bo dzis daja mi popalic...
Dominika niektorzy lekarze to konowaly. Ale dobra duszyczka z Polski juz mi doradzila jak mam ta masc stosowac wiec jak dzis w nocy bedzie zle to jutro zaczne. Nadal sie ludze ze mi przejdzie...

Ostatnia edycja:
Motylku - a to nie jest ten otworek który powinien się zamknąć do 1 roku życia? Młoda miała nie zamknięty ok 6 tyg a późniejesze echo serca pokazało że już sie domknął.:tak:

Letta - moja na jednym z pierwszych usg miała HR 170

Dzień dobry :-) u mnie dzień zaczął się deszczowo - miło się spało :tak:
Motylkowa trzymam kciuki, że jednak wszystko dobrze się skończy :tak:

Tabasia jestem za :tak: jeśli oczywiście do soboty nie przyjdzie @. póki co jest cisza, ale to może być właśnie cisza przed burzą :confused::confused::confused:

ja już w pracy, biorę się za coś:-p miłego dnia :-):-):-):-)

Witam sie rowniez ja juz po nocce;-) wolne mam do konca wekeendu;-)

No mam nadzieje dziewczyny ze bedziecie testowac w sobote;-)

Motylkowa kochana msm nadzieje ze dziurka sama sie zamknie i dzidzia bedzie zdrowa .

motylkowa daj znac koniecznie co kardiolog powiedzial

a ja zrobilam test znowu i kreska owszem wyrazniejsza niz 2 dni temu ale dalej blada
pocieszam sie troche tym ze to byly gratisy do testow owu ktore tez mi ani razu nie wyszly mocne :( zawsze tylko blada druga kreche widzialam
kupie dzisiaj jakies testy i jutro powtorze, jutro mam niby termin @

Motylku moja chrześnica też miała stwierdzoną dziurkę w serduszku, jest pod opieką kardiologa i ma już 2 latka i nie znam bardziej roześmianego dziecka, więc się nie martw :tak:

Tabasia posmaruj sobie zatoki amolem i Ci pomoże :tak: ja w ciąży używam i pomaga :tak:

Dobry :)

Malena moze to cisza przed burza czyli || kreseczkami?? ;) to co sobota?
Babydust mam nadzieje ze to ciaza ale faktycznie kup jakis "normalny" test.
Mychunia dobrze kojarzylam ze to Ty mi o amolu pisalas :) musze do polskiego sklepu pojechac i zobaczyc czy maja. Dzis odpuksc zatoki ok ale te oczy koszmarne :( zaczelam stosowac ta masc...
Milego wszystkim :)

reklama
witam Was wszystkie bardzo serdecznie :-D choć pogoda u mnie straszna
Babydust gratuluje II kreseczek kolejny test na pewno je jeszcze bardziej potwierdzi
Motylkowa wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciuki

Do góry