reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl) III 2015 Kasikz (12cykl)

Starające się: 12

LIPIEC
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
yesenia - @
6.08
anula88 - @ 9.08

majdaczek14 - @
10.08
shawty19 - @ 16.08
julia0903 - @ 20.08

POCZEKALNIA
jołasia ,Dominika89

reklama
Hehe, ok Julio:)
Dziewczyny jak liczyć cykle starankowe? 1 cykl nie zaskoczył, 2 jest teraz i sobie odpuscilismy,3 cykl który pewnie będzie starankowy zaraz po tej @.Liczyć jako 2 czy 3 cykl, ale z miesięczna przerwa?Jakby nie patrzeć to wychodzi 2 cykle.

Napisalam i skasowalam ....grr ...

Misisiss kobietko głowa do gory,masz super meza bo w koncu to twoj mąż ;-) ... z tego co kojarze brzdaca ... skup się na tym ... mezu potrzebuje wsparcia,jemu tez nie jest łatwo. .zwłaszcza że pracy nie moze znaleźć ... moze podpytajcie znajomych, a moze dobrym rozwiązaniem byloby zorientowanie w temacie dotacji unijnych, a noz wpadniecie wspólnie na jakis pomysl i otworzycie cos swojego ... wyluzujesz w temacie staranek,nie będziesz się nakrecala bo zajecie czasu będzie a ciaza was zaskoczy ;-) hmm?

Kasik fantastyczne wiesci ... niech sie "groszek" rozwija pieknie i brzusio rosnie ....

Rurka a co u ciebie?

Anula rasia cud miód ;-)

Gabis,asia jak samopoczucie?

Nowe osobki witam ;-)

Hej Wszystkim, kope lat :)!. Z reka na sercu sledze Wasze losy codziennie (no, prawie codziennie :sorry2:) i widze, ze duzo Staraczek doloczylo do forum, i rowniez wiele z Was szczesliwie doczekalo sie upragnionej ciazy :-). Gratulaje dla przyszlych Mam, i oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie Staraczki!!! I do Was zaswieci slonce, wiec nie poddawajcie sie!

Wpadlam, aby pochwalic sie naszym malenkim Szczesciem :-). Ma 24mm i na zdjeciu (USG robione prawie tydzien temu) ma 9 tygodni 1 dzien- wedlug USG, albo 9 tygodni 2 dni- wedlug daty ostatniej miesiaczki:).

06 zarodek 9 tyg1dzień 24mm ZDJ 3D - Copy.jpg08 bicie serduszka - Copy.jpg

Asiu, Gabis- jako ze wiek naszych Dzieciatek jest podobny, mozecie mi powiedziec, jak szybko bilo serduszko, jak robilysie USG? Nasze serce bije 185razy na minute i lekarz powiedzial, ze to troszke za szybko, ale ze mam sie nie martwic, bo to sie wyklaruje w nastepnych tygodniach. Ja oczywiscie panika w oczach i mam same czarne mysli, ze z sercem moze byc cos nie tak...Lekarz zobaczyl rowniez krwiaka/polip na macicy- (nie sa pewni, co to jest), i tez powiedzial, ze mam sie nie martwic. Przepisal mi luteine i ma sie niby wchlonac...

Załączniki

• 06 zarodek 9 tyg1dzień 24mm ZDJ 3D - Copy.jpg
    06 zarodek 9 tyg1dzień 24mm ZDJ 3D - Copy.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 62
  • 08 bicie serduszka - Copy.jpg
    08 bicie serduszka - Copy.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 54
Witam się popołudniowo,
szkoda, że nie mogę Was podczytywac na bieżąco i komentować, bo się czasem trudno wkręcić w wątek ;)

Kasikz - gratulacje :-):-) i kciuki, żeby się wszystko układało po Twojej myśli
shawty - kciuki, żeby się jednak okazało, że jest trafiony zatopiony ;)) testuj koniecznie jezcze raz
malena - ja nigdy nie pamietam co mi się śni :zawstydzona/y::sorry2:, ale jestem pewna, że też często we śnie mam dziecko albo jestem w ciąży.

Missiiss - kurczę, strasznie mi przykro, że tak się u Ciebie ostatnio słabo dzieje... WIem, że łatwo sie mówi, ale spróbuj pogadać z mężem i trochę go wesprzeć. i jestem pewna, że wakacje dobrze Wam zrobią... Dziewczyny mają rację, może psychoterapia by Ci pomogła? Albo jakaś relaksacja, joga może? Medytacja? Trzymam bardzo mocno za Was kciuki &&&&

U nas upałów c.d. Ja jeszcze tylko jutro do pracy, w piątek pakowanie, a w sobote wieczorem spadamy na urlop :-):-):-) Jestem nieprzytomna ze szczęścia, bo juz ciągnę końcówka banderoli.

Jakaś taka niezdecydowana byłam i pod wpływem chwili kupiłam dzisiaj test, który można robic od 8 dnia po. Zamierzam testowac w piątek, ale nie ma mnie na liście, bo sie jakoś nie mogłam zdecydować. Chociaż powiem Wam, że brzuch mnie strasznie boli :( Ale rano jakoś mnie boli żołądek i strasznie jestem słaba ogólnie. Pewnie wina upałów... Ten cykl i tak miał przepaść, więc się staram nie nakręcać...

Dominika kochana ja bym liczyla cykle w ktorych konkretnie sie staracie;-)

Letta gratuluje;-) piekny dzidzius

LiliMarlene kurcze zazdroszcze juz teraz urlopu;-)

Letttaaaaa piekny dzidzius. Mojemu dropsowi serduszko bilo 177 razy na minute. U mnie za to sa torbiele na pepowinie i tez lekarz powiedzial ze mam sie nie martwic.

reklama
hej hej :-)

letta śliczny bobo:tak::tak: gratuluję :tak::tak:

kasikz o ile mnie pamięć nie myli u Cb tez dobre wieści :-) również gratuluję :tak::tak:

lilyMarlene mnie to często gęsto coś się śni :-p:-p nie ma nocy żeby coś mi się nie przyśniło, aczkolwiek sny typu "mam dzidziusia" to sny na opak :-:)-:)-(

byłam dziś po drodze gdzieś tam w aptece, mówię do babki że chcę test ciążowy najczulszy, a ona mi jakieś badziewie sprzedała ehhh:confused:
na dodatek kupiłam 2 bo musiałam kartą zapłacić, a jeden 5 z hakiem kosztował:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: jeden oczywiście zrobiłam, wynik jak co miesiąc mnie nie powalił...negatywny:shocked2: a czego się mogłam spodziewać????:confused:

Do góry