missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy i wsparcia. Dzien sie zapowoadal tragicznie ale skonczyl sie w miare ok. Sprzedazowo oczywiscie. Mam nadzieje ze jak ten nasz manager przyjedzie to mnie nie udusi za ten audyy i nps-a. Psycholog? Hmmm chetnie bym do niego poszla zeby sie wyzalic na prace i opisac jak ona wplywa na mnie. Wiem ze jest takie rozwiazanie. Moja poprzedniczka w pracy nie mogla zajsc w ciaze. Prac ja wnerwiala i poszla do psychologa 3 miesiace siedziala na chorobowym 100% platne jest od paychologa i w miedzy czasie zaszla w ciaze i poszla juz dalej na ciazowe l4... ale nie chce takiego rozwiazania bo noe chce by krzywo patrzyli na mnie. Chyba ze juz bede miala kompletnie doac tej roboty. Dzisiaj mialam tylu klientow reklamacyjnych... jeden plul i darl sie na caly salon. Kur**wal ze to poryta firma. Nie bede przytaczac co jeszcze mowil a po nim kolejne malzenstwo i pyskujaca kobita. Oszalec mozna. Ja reprezentuje ta firme a ludzie nie potrafia sie zachowac. Jeden tak rzucil telefonem ze o malo w glowe nie dostalam. Praca z wariatami poprostu......... i to starsze osoby sie tak zachowuja.
Jutro ide do nowego gina zobacze co mi tam ciekawego powie. Zarejestrowalam sie prze znanylekarz.pl bo taka opcja byla wiec mam nadzieje ze to zadzialalo. Kod dostalam na telefon wiec chyba ok.
Wlasnie wracam pociagiem. Czytam Was na bierzaco w pracy ale dzisiaj czasu nie mialam zeby poodpisywac. Ja juz zdecydowalam. Ze jak ten nowy gin mi w sierpniu nie pomoze to odpuszczamy. Aczkolwiek wolalabym miec te okresy co miesiac a nie co pol roku... no zoobaczymy co mi powie. Narazie przepraszam ze tak tylko o sobie
Jutro ide do nowego gina zobacze co mi tam ciekawego powie. Zarejestrowalam sie prze znanylekarz.pl bo taka opcja byla wiec mam nadzieje ze to zadzialalo. Kod dostalam na telefon wiec chyba ok.
Wlasnie wracam pociagiem. Czytam Was na bierzaco w pracy ale dzisiaj czasu nie mialam zeby poodpisywac. Ja juz zdecydowalam. Ze jak ten nowy gin mi w sierpniu nie pomoze to odpuszczamy. Aczkolwiek wolalabym miec te okresy co miesiac a nie co pol roku... no zoobaczymy co mi powie. Narazie przepraszam ze tak tylko o sobie