reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hejka wszystkim :-) dzisiaj wstałam w trochę lepszym humorze właśnie zachciało mi się upiec szarlotkę mniam :-D testować na razie nie będę poczekam do @ bo nie chcę się rozczarować chociaż korci niesamowicie :tak:

18423

reklama
Aschlee, później odpisze na PW:) teraz na tel.jestem, wieczorem zasiadę do kompa.
Mississ, byliśmy w Jastrzębiej Górze, było super:) polecam plaże w Karwii- idealna dla dzieci, czysta woda, delikatne wejście, plaża w Jastrzębiej nie ma już takiego delikatnego zejścia do wody dla dzieci, woda również czysta:) polecam plaże w Rozewiu, zejście przy restauracji Faleza, widok niesamowity, malownicza kamienista plaża, latarnia morska super (byliśmy z małże za czasów narzeczenstwa) nie wpuszczają dzieci poniżej 4 roku zycia. Plaża na Helu, rowniez dobra, z zejsciem z plazy do wody dla dzieci roznie bywa, mimo ze blisko portu to woda czysta:) za to we Władku istna porazka, plaza zasyfiona, woda BRODNA- moje dziecko nawet na metr przed nie podchodzilo do wody..
Mississ, zobaczysz dacie rade, wspieraj swojego męża, bo teraz bardzo mu się to przyda.
Mississ, a tu pewnie się okaze ze bocian do Was zawita:D
Sola, witaj:)

missis pamiętaj, że jestem z Tobą ;*

kasik no pięknie :-)

Tabasia jak zaczniesz chorować raz na zatoki, chorujesz całe życie... ja się już z nimi męczę 11 lat, a od 2 lat doszła alergia :-(

Dominika
Nie zawita bo owu laskawiw sie zjawic nie chce

Tabasia
Wiem ze musze sie trzymac ale jeszcze jak mnie praca dobija to juz w ogole mi sie odechciewa wszystkiego :-(
Idz do aptwki wlasnie moze coa poleca innego.

Mam dzisiaj straszny dzien w pracy :-(

Tabasia, weź leki gorzej jak dalej sie rozwinie i będzie gorzej, na razie nie masz 100% pewności czy jesteś w ciazy a poza tym lekarz chyba wie co robi..:)

Miss kochana skoro tak slabo z Toba odpusc starania bo z tego co widze tylko gorzrj z tym sie czujesz.. Sprobujcie z mezem najpierw popraiwc sytuacje. Jak tu wam bedzie sie ukladac i z reszta bedzie lepiej . A potem udaj sie do specjalisty np. Z kliniki i podzialajcie z tymi lekamo co pisalam lub pogadaj czy mozesz sprobowac przystapic do programu in vitro teraz nawet leki sa finansowane. Tylko prosze najpierw TY.
Na wszystko zawsze jest wyjacie . Zawsze mozna cos zrobic tylko trzeba patrzec tak zeby widZie A teraz ewidentnie jeszcze nie dasz rady

reklama
Witam, już chyba wszyscy maja po dziurki w nosie tej pogody.Wrocilismy z wakacji, naładowani pozytywna energia, w weekend synuś urodziny miał robione, wczoraj byłam na rozmowie o pracę ciekawe co z tego wyniknie:)
Na urlopie nie staraliśmy się o dzidzie, wiec cykl jest stracony.
Julia, troche mnie dziwi Twoje podejście, że jak się dziewczyny nie odezwa to będziesz wyrzucać, bo po co listę zaśmiecać. Nie każdy ma czas i zawsze możliwość żeby się odezwać, w tamtym mcu byłam bardzo aktywna na forum, w tym to jest dopiero mój 2-3 post.Brak aktywności na forum wcale nie musi oznaczać, że ktoś nie odwiedza forum,może nie wie co ma napisać, moze nie ma wolnej chwili bądź chęci a może nikt nie chce się niepotrzebnie nakrecac, nie wiem;)
Babydust, gratuluję.
Mississ, co tam u Ciebie?
Asia, jeszcze troszkę i 2 trymestr zaczniesz :)
Aschlee, co studiujesz? Wybacz, czytałam, czytałam ale tyle na produkowalyscie,że nie dałam rady przebrnac.
Całymi dniami układamy puzzle, rysujemy bądź bawimy się koparki, samochodami i pociagami:)

Dominika89 moze troche zle to napisalam:) o post w locie zostal stworzony:)
Chodzilo mi o to ze jak jakas dziewczyna bedzie dlugo dlugo po terminie, to wezme ja usune,a jak powroci z nowym terminen jak najbardziej wpisze:)
Wiec sprawdzilam jedna z nich faktycznie udziela sie ale na innym watku ciazowym:) bo jest juz w ciazy..wiec bez problemu usune ja ze starajacych:) zaraz zobacze co z druga dziewczyna:)
i sie wyjasnilo:) druga kolezanka rowniez w ciazy:) wiec z czystym sumieniem moge je usunac:)

kasikz
gratuluje wizyty:)

Miss kochana moze rzeczywiscie potrzebujesz czasu by sie zresetowac:***

Ostatnia edycja:
Do góry