reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

U nas podobno ma byc pieknie teraz ale burzowo. Ja taka pogode zamawiam do konca wrzesnia w koncu 9 lat nie mialam tyle wolnego chce sie nacieszyc ;-)
Iwo a gdzie dokladnie lecicie? Nasza wspolna znajoma A. Karbowy ma w Gd mieszkanie 3 pok polecam w swietnym miejscu na wypoczynek i z tego co wiem to wynajmuje je.

reklama
Shawty
A jak test? &&&& trzymam!:-D

Babydust
Udanego urlopu!:-)

Asiaszw
Uwazaj kochana z tym smazeniem :-)

Julia
Z kazdej sytuacji trzeba plusy wyciagnac :-)

Moj test owu wczoraj sciemnial. Dzis zobaczymy. Wczoraj pol dni bardzo bolal mnie lewy jajnik a na wieczor dwa.... boje sie czy mi sie tam nic nie zrobilo :-\ dzis tempka mega w dol wiec licze na skok jutro. Zobaczymy. Niesmialo o kciuki prosze za moja durna owu... zeby byla. Plodny od paru dni mam dzis od rana. Zawsze go mialam w pierwszym dniu skoku wiec cos tam pewnie sie chce zrobic ale cos nie moze. No ale zobaczymy w razie co w czw wizyta u nowego gina :-)

A ile dni temu skok mialas?

Przed okresem dzien lub dwa u mnie spada tempka a jak bylam w cizy to od owulacji rosla i po 7 okolo dniach od skoku byla juz na wysokim poziomie i sie utrzymywala

Ostatnia edycja:
Myslicie ze mozna juz ten test traaktowac jako pozytywny ? czy jeszcze robic dalej testy ?
IMG_20140720_122310.jpg

dzisiaj nasza kochana Blair ma urodziny !!! sto lat dla niej jeszcze raz :) pewnie nas podczytuje po cichaczu :)

Miss a twoj test jak ??

ja sama w domu siedze .. musze sie zabrac za sprzatanie bo jutro przyjezdza do Nas Mama P. na tydzien :p
troche sie boje tej wizyty bo jeszcze tyle z nia czasu nie spedzalam non stop ihihih a P. bierze tylko dwa dni wolnego wiec reszte czasu ja sie bede z nimi kisic :p Przyjezdza ze swoim Partnerem i pewnie wszystko beda chcieli pozwiedzac poogladac i w ogole :p

Załączniki

• IMG_20140720_122310.jpg
    IMG_20140720_122310.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Watpliwosci
Ja test o piatej bede robila bo zawsze o tej robie :-) chyba ze dluzej pracuje ale wczoraj tez o piatej robilam. Musze tylko mniej pic bo bedzie za bardzo mocz rozcienczony :p zawsze dwie godz przed nie pije.
A co do Twojego to jest chyba ciut bladsza od kontrolnej jak dobrze widze tak? Wiec ja bym jeszcze jutro powtorzyla :-) dla samej siebie skoro ewidentnie wczesniejsze byly bladsze to tylko dla potwierdzenia :-) ja ostatnio w tamtym cyklu mialam prawietakie same a na drugi dzien mialam juz testowa mocniejsza od kontrolnej i to byl pierwszy dzien skoku :-)
A co do teaciowej hmmm moja przyjezdza na cale dwa tygodnie :-X:O:-! Od poczatku sierpnia do urlopu. Bo nie mamco z Jaskiem zrobic. Moze to przezyje w sumie to wlasnie zauwazylam plus siedzenia all days w pracy do 18 tej :-D ja mam stresznie zrzedliwa i taka hmm udaje ze ona zrobi jak ty chcesz ale cichaczem robi i po swojemu albo co innego mowi tak zeby mi pasowalo a co innego robi tak zeby mnie wnerwialo. U mnie max 3-4 dni i jest dosc. Wiecej dni razem i konczy sie moimi mega nerwami

Do góry