reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam!
W sobotę w dniu wyjazdu męża dostałam plamienie. Pojechałam do szpitala, a tam nie było nic widać jeszcze. W każdym razie dzisiaj wyszłam ze szpitala po zabiegu łyżeczkowania. Niestety moje maleństwo nie rozwijało się prawidłowo. Wczoraj był już spadek hcg. Jutro mam tylko iść do szpitala po zastrzyk z immunoglobuliny. Jest mi bardzo przykro, ale czułam, że coś może być nie tak. Na razie nie będziemy się starać o dzieciątko, bo nie wiem kiedy mąż wróci. Sama teraz nie wiem co mam zrobić.

reklama
ja tak na szybko.. juz po badaniach za 2 tygodnie powtórka bo pan doktor chce sprawdzic jeszcze raz serduszko bo bardzo go zaniepokoiła jedna rzecz i musi koniecznie jeszcze raz to sprawdzic, a tak poza tym to MAŁY jest pod każdym względem cudowny :) jutro rano dodam fotki zeby ciocie zobaczyły moje kochane szczescie :)

Motylkowa oby wszystko bylo dobrze!!! CZEKAMY NA ZDJECIA :)
Asmi wspolczuje. Ja zawsze sobie tlumacze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny... Mam nadzieje ze wszystko sie u Ciebie ulozy.
Yesenia jak z Toba wszystko ok to moze warto pomyslec o mezowskim. Wiem piszesz ze nie ma szans ale moze tu wlasnie tkwi problem.
Asiu udanego urlopu :) dlugo sie staraliscie o fasolke... super ze sie w koncu udalo!
Mychunia Ty tez swoje przeszlas... ale jest dzidz i to najwazniejsze. Niech rosnie zdrowo!
Lalka jak @? Przyszla franca??
Kasikz dobre podejscie ;)
Majdaczek Ty tez wyluzuj i tak jak piszesz nie sprawdzaj niczego. Wiem latwo sie mowi ale odpocznij od tego wszystkiego. Na pewno na dobre wyjdzie. Wspolczuje problemu z opieka nad dziecmi...
Gabis ja nie pamietam czy mnie cyce bolaly. Wiem ze jak sie termin @ zblizal to bolalo mnie podbrzusze i czesciej sikalam :D
Tinus jak dobrze znam temat malowania. Od jutra znowu walek w dlon i tak do niedzieli a w poniedzialek do pracy :/
Babydust u mnie z libido podobnie ;) tabletki bralam pare miesiecy ale mialam tak silne migreny ze zrezygnowalam. I tak juz od szesciu lat stosujemy tylko kalendarzyk.
Dobra zmykam spac bo jeszcze jutro do pracy i wolny weekend. Spokojnej nocki ;)

Asmi kochana przykro mi bardzo, wiekszosc z nas przez to przechodzila , ja poronilam w listopadzie zeszlego roku a w marcu znow bylam w ciazy i nadal jestem.. Dla kazdej z nas zaswieci slonce.. Glowa do gory i walczymy dalej. Tulam mocno ,mocno ,mocno :*

WP_20140711_001[1].jpgWP_20140711_002[1].jpgWP_20140711_003[1].jpgWP_20140711_004[1].jpgA to nasz kochany synek :p na jednym widac siuraczka :p

Załączniki

• WP_20140711_001[1].jpg
    WP_20140711_001[1].jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 54
  • WP_20140711_002[1].jpg
    WP_20140711_002[1].jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 54
  • WP_20140711_003[1].jpg
    WP_20140711_003[1].jpg
    11 KB · Wyświetleń: 54
  • WP_20140711_004[1].jpg
    WP_20140711_004[1].jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Motylku - piękny synuś!! Mąz pewnie dumny jak paw?
Widzę że i ty spac nie możesz :-D

Asmi - bardzo mi przykro, trzeba Wam odpoczynku od tego wszystkiego. Powiedz mi czy to u Ciebie był niski przyrost bety o 30%?

Mychunia - u mnie z racji łozyska na dole kopy dostaję głównie w kości miednicy. Chciałabym by mała się podniosła:sorry2:

Witajcie
Tabasia : byly jakies zarty to kapcenie skonczylo sie na wieczor i w nocy czytko i od rana zaczelo sie @ tak wlasnie myslałam

reklama
Lalunka :( tulam

Ivo u mnie ciezko ze snem.. małe sie budzi pijemy herbate i dalej idziemy spac na godzinke (zazwyczaj) \R mi tylko powiedział "a nie mówiłem ze będzie chłopak to mi wierzyć nie chciałaś" , ale dume było widac, jakos inaczej teraz na nas patrzy, zdjecia 100 razy ogladał bo nie chciał jechac na badania z nami..( bał sie)

Do góry