Kochane staraczki!!! Musimy się jakoś trzymać chociaż jest bardzo ciężko :-(Ja nie mogę zrozumieć dlaczego się nie udaje. Gin wybadał mnie na wszystkie sposoby a mąż nawet nie myśli gdzieś się pokazać. Ja nigdy nie przypuszczałam że będę miała takie problemy :-( Już nie wiem co mam zrobić a wyluzować baaardzo ciężko
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Kobietki bo to kurczr tak jest jak na zlosc ... człowiek chce i dupa ... ja to odnosze wrażenie ze ciągle mam pod górę ...ciagle nie tak jak trzeba .... a objaw ciążowe myslec ze sie ma to zadna sztuka ... az sie plakac chce .... egh
anula ja już cierpię bo mnie zalało , jak to możliwe że aż tak można się zablokować , bo nie widzę innego powodu dla którego nie wychodzi . Przy pierwszym cyklu byłam pewna , już powinnam być w 3 miesiącu ciąży a tu nic. Na dodatek nie mam wsparcia z mężu, żadnego!!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Mezczyzni nie maja wyczucia zadnego w tych sprawach a ciekawa jestem jak by zareagowali jakby sie okazalo ze to oni sa w tej sytuacji winni czyli np za slabe plemniki albo bezplodny. Ciekawe jakby sie czuli jakby sie zachowywali...
Yesenia
Wlasnie a probowalas tempke mierzyc? Robic monitoring czy owu jest napewno?
Yesenia
Wlasnie a probowalas tempke mierzyc? Robic monitoring czy owu jest napewno?
Gabis temperature mierze, monitoringu nie mialam. Anula moj powiedzial ze to nie koniec swiata i ze moze tak ma byc. Nawet nie przytuli nie pocieszy . Tak sobie mysle ze jesli jeszcze ze dwa cykle sie nie uda to zmienie gina. Ten obecny kazal mi brac luteine od 14 dnia cyklu a na forum naczytalam sie ze ona blokuje owulacje. Jesli jeszcze chodzi o meza to odpuscilabym starania bo mam go juz dosc, musze go normalnie prosic zeby bylo przytulanie, ciagle cos mu nie pasuje. Wczesniej to ciagle mu sie chcialo. A niby tak mu zalezy.
reklama
gabis
Fanka BB :)
Yesenia ja na poczatku tez jak mierzylam temp to wszystko wyglądało ok a jak poszlam na monitoring to sie okazalo ze mimo pozytywnych testow owu i skoku temp owu nie ma bo pecherzyk nie peka. Nie mowie ze u ciebie tak jest bo to dopiero 3 mce ale warto sprawdzic.
A z chlopami to tak jest. Byl tu juz kiedys temat o meskich "bólach głowy" podczas owu wiec nie jestes osamotniona.
A z chlopami to tak jest. Byl tu juz kiedys temat o meskich "bólach głowy" podczas owu wiec nie jestes osamotniona.