reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny.

Majdaczku ja nic nie pamietam bo na nic uwagi nie zwracalam. Cycki jedynie 8 dpo mnie bolec zaczely. Plamienia sie zaczely w dniu w ktorym powinnam miec @ i trwaly 8 dni.

Gabis mnie tak bola ze o macaniu mozna zapomniec :-(

Motylku buziak i kciuki aby gosc sie ujawnil &&&

Lalka ja mialam tyle sluzu ze podzielic bym sie mogla.

Julka ja mam termin na luty i to był nasz 10 cykl.

Dzis bylam pierwszy raz od miesica w pracy. Tylko jedna klientke zrobilam a tak sie stesknilam za dziewczynami ze az plakalam z radosci. Jestem oficjalnie na urlopie :p bardzo sie ciesze!!!

Gabis - mnie przed testowaniem bardzo boały, potem już coraz mniej do 10 tyg, teraz tylko sporadycznie :cool2:

Asiu - to ty już nie na zwolnieniu? Wracasz do pracy po urlopie?

Lalka- zobaczy czy jutro się rozkręci, jak nie to trzeba powtórzyć testy

Majdaczku - niestety @ przychodzą nieproszone , kiedy im sie podoba. Wiele fasolek już na tym forum się pojawiło ale nie pamiętam by ktoś miał typową implatację :zawstydzona/y:

Ysenia - przytulam, tez przechodziłam przez taki okres. Na ogół wsztko co zapanuje mi sie udaje (oprócz odchodzania) a fasolka chciała przyjśc wg. własnych zasad :sorry2:

Iwo ja na zwolnienie bede mogla pojsc dopiero w październiku ponieważ teraz mi sie nie pyli. Za to teraz jestem caly lipiec i kawalek sierpnia na urlopie normalnym płatnym potem wezme bezpłatny i od pazdziernika zwolnienie. niestety taki kraj!:confused:

reklama
Hej Laski :) postaram sie odpisac wieczorkiem bo jestem w pracy ale teraz mam pytanie ktore strasznie mnie nurtuje... czy powinnam robic badania na toksoplazmoze? Robilam prz3d pierwsza ciaza (5lat temu) i wyszlo negatywne. Nie mialam stycznosci zbytniej z kotami a tym bardziej ich odchodami przez te lata. Teraz od 3 miesiacy mamy psa,ale wiem ze od nich tokso sie nie lapie... kurcze nie zdaze juz krwi zrobic przed owulacja zreszta u mnie chyba takich badan w ogole nie robia tamte byly z Polski...

Do góry