reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
KasikP u nas wszystko dobrze :p dzisiaj DG nas czeka :p podrzuce jakies zdjatka po wizycie

Gabis mnie cyce wcale nie bola i tez myslałam ze to zły znak ale dziecko rozwija sie dobrze wiec sie nie martwie tym

Przesyłam buziaki :*

Kochane , dziękuję za słowa otuchy i pocieszenia.

majdaczek trzymaj się mocno, tulę Cię , kochana ja myślę dokładnie tak jak Ty, jeśli teraz się nie udało to też przestaję się obserwować!!

Majdaczku przykro mi... Moze jak odpuscisz bedzie lepiej...
Anula zaciskam kciuki.
Ja w tym cyklu nie mierze tempki. Jestem okolo 7 dpo .Dzis zmierzylam tylko dla ewentualnego porownania z koncem cyklu36,71 co to oznacza a nic;) nie mam boli piersi , nie mam za niskiej za wysokiej temperatury, nie mam wszystkich innych objawow lub ich brak. Czuje sie z tym super. Polecam choc troche odpuscic ..

majdaczek kochana solidaryzuję się z Tobą, właśnie mnie zalało , czułam to....

Jestem załamana bo, nie mam pojęcia dlaczego się nie udaje skoro ze mną wszystko dobrze?????????????????????????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
Yesenia
A twojego emka badala? Mi jak teraz nie wyjdzie to albo szukam pracy nowej albo ostatnia dawke clo biore i na pol roku daje odpoczac organizmowi od lekow. Probowalas moze mieszanki o. Sroki? Ja ja pilam w pierwszym cyklu po porodzie antosia i zaszlam w ciaze. Clo tez bralam. Wiec teraz do clo tez zaczelam pic. Hmm to chyba wszystko co moge podpowoedziec :-)

Majdaczku
Tulam Cie mocno!

reklama
Do góry