reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asia ja brzucha raczej nie mam jeszcze. Moze troszke zaokraglony tak w dole. Ale ciuchy jeszcze wszystkie nosze.

Asiu z córka start 58kg finisz 67kg, teraz start 56kg ;-) wtedy najwięcej zebrałam 5-6 mies. teraz tez już się zatrzymało chyba, a czuje się duża ale to sprawa bardziej cycków bo ponad 100 już mam D/E :baffled: nie lubię ich w takiej formie

No kochana rozwojowa jestes. Ja jesli chodzi o cycki to juz 2 rozmiary z 75b na 80d wskoczylam. Ale niestety tak bola ze bawic sie nimi nie da :-(
Ja z mojego brzuszka jestem mega zadowolona. Jupiii

Asiu mnie tez juz brzuch wywalilo, az sie wszyscy pytaja.
Gabis najwazniejsze ze masz leki, szybko zbijesz Tsh i bedzie ok, w pozostalych nie pomoge bo mialam w normie.

O Gochson jak sie ciesze :-) moj Szym to jak paw dumny chodzi jak mi tak widac ten brzucholek hihi. Jak sie czujesz? Pracujesz??

Witajcie!

Gabis-
cholera, TSH za wyyysokie! Konieczna wyższa dawka leku natychmiast! A antyTPO wysokie świadczy o tym, ze Kochana masz przewlekłe zapalenie tarczycy, to jest choroba Hashimoto. Ja też na to choruje. Koniecznie do endokrynologa pędź!

Ewelinka- brzusio cuuudo!

Lalka- ściskam kciuki!! Musi się udac!

Mychunia
- gratuluje pierwszych mocniejszych kopków!

A ja już po obronie, wynik celujący :laugh2: Za kciuki bardzo dziękuje, bo się mocno przydały. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry