reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Laleczko
Przykro mi ale mam nadzieje ze sie uda i to juz niedlugo. Choc wiem jak to brzmi.... eh takie zycie nasze staraczek. Trzymam kciuki!!!
Anula
Gratulacje :-)
Majdaczek
Ale ja bardziej sie stresuje w pracy niz jakbym w domu byla.
Przykro mi ale mam nadzieje ze sie uda i to juz niedlugo. Choc wiem jak to brzmi.... eh takie zycie nasze staraczek. Trzymam kciuki!!!
Anula
Gratulacje :-)
Majdaczek
Ale ja bardziej sie stresuje w pracy niz jakbym w domu byla.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hejka. W koncu mam chwile.
Podczytuje Was regularnie ale nie mam jak pisac z pracy.
Asia rosniecie!! Super
Goska ja wlasnie slyszalam ze przy drugiej ciazy brzusio szybko widac. Mam nadzieje ze ja sie troche poukrywam bo nie chce zeby u mnie wiedzieli tak od razu... choc wiele osob sie juz pyta kiedy drugie hehe
Lalka przykro mi bardzo...
Gabis niewesolo z tymi hormonami. Dobrze ze jestes pod opieka lekarza. Jak synek?
Anula serdecznie gratuluje!!! Ja teraz robie uzupelniajace i od wrzesnia siadam nad praca dyplomowa. Bede sie bronic (jak sie uda zafasolkowac teraz) dopiero po porodzie. Ale po angielsku hehe
Nie wierze posta mi wcielo!!!!!
Podczytuje Was regularnie ale nie mam jak pisac z pracy.
Asia rosniecie!! Super
Goska ja wlasnie slyszalam ze przy drugiej ciazy brzusio szybko widac. Mam nadzieje ze ja sie troche poukrywam bo nie chce zeby u mnie wiedzieli tak od razu... choc wiele osob sie juz pyta kiedy drugie hehe
Lalka przykro mi bardzo...
Gabis niewesolo z tymi hormonami. Dobrze ze jestes pod opieka lekarza. Jak synek?
Anula serdecznie gratuluje!!! Ja teraz robie uzupelniajace i od wrzesnia siadam nad praca dyplomowa. Bede sie bronic (jak sie uda zafasolkowac teraz) dopiero po porodzie. Ale po angielsku hehe
Nie wierze posta mi wcielo!!!!!
Ostatnia edycja:
iwo:)
Fanka BB :)
hej kochane - oficjalnie już na L4 i co najważniejsze nie musze leżeć plackiem żadnych przytulanek, ćwiczeń i forsowania sie. Łożysko sprawdzamy za 4 tygodnie.
Jeszcze jutro na trochę się zaloguje i pomogę koleżance.
Laleczka - a może lepiej do in vitro podejść, moja kumpela miała jedna inseminacje i lekarz stwierdził że szkoda przedłużać. Zdecydowali się na in vitro, pierwsze podejście i rodzi za 2 tygodnie.
Gosia - ja mam 100cm w najszerszym obwodzie co do kg to ja się nie wypowiadam
Anulka - ty zdolniacho!!!!
Ewelinka - pięknie wyglądacie
Buziole dla wszystkich :-******
Jeszcze jutro na trochę się zaloguje i pomogę koleżance.
Laleczka - a może lepiej do in vitro podejść, moja kumpela miała jedna inseminacje i lekarz stwierdził że szkoda przedłużać. Zdecydowali się na in vitro, pierwsze podejście i rodzi za 2 tygodnie.
Gosia - ja mam 100cm w najszerszym obwodzie co do kg to ja się nie wypowiadam
Anulka - ty zdolniacho!!!!
Ewelinka - pięknie wyglądacie
Buziole dla wszystkich :-******
reklama