reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

Starające się: 17

CZERWIEC

rurka -@ 30.06

LIPIEC
anula88 - @ 10.07
yesenia - @ 11.07
lalka - @ 12.07
majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
sunajka897 - @ 15.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
miglocka - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08

POCZEKALNIA
watpliwości3,jołasia,

Pewnie:-)

Lalexzko ladnie nic nam nie pochwalilas ze idziesz na bete;-)
Ale bwde tu zagladac zeby wyczytac wiesci od Ciebie:-) bo juz do pracy jade autobusem.
&&&&&&&&&&

Coreczka ze znajoma nad jezioro pojechala...;-)

Witam nowa kolezanke,ladnie na liscie juz sie znajdujesz:-)

Watpliwosci obiecalas podac date @ zeby ladnie cie wpisac:-)

Cześć !

Asiaszw- uwielbiam upały, kocham smażyć się na słońcu więc daje radę:laugh2:

Lubię Was czytać, lubię wiedzieć co u Was, no ale.. doszłam do wniosku że ograniczę forum do minimum. Doszłam sama ze sobą do pewnej wewnętrznej równowagi, po wielu ,,walkach,, które stoczyłam sama ze sobą wniosek wyciągnęłam jeden: wszystko dzieje się po coś i pewnie to nie jest mój czas. Oczywiście będziemy się starać, ale nie z natarczywą myślą że musi być już, teraz, natychmiast, bo nie musi być. Jestem przekonana że każda z nas doświadczy tego cudu jakim jest macierzyństwo, wiem że i na mnie przyjdzie kolej. Wchodząc na forum, czytając o Waszych ciążowych objawach, oglądając Wasze brzuchalki, towarzyszą temu wszystkiemu emocje, które w pewien sposób zaburzają ten stan, w którym obecnie jestem, a droga która przebyłam aby go osiągnąć była bolesna, morze wylanych łez, tona nieprzespanych nocy, miliony kotłujących się myśli w mojej głowie. Nie chce tego zaprzepaścić. Szkoda by było.
Blair- teraz Cię rozumiem, dopiero teraz.
Juleńko- usuń, mnie proszę z listy staraczkowej.

Dziękuję każdej z osobna, bo jakby nie patrzeć każda z Was wniosła w moją codzienność - Coś, przez duże C.

Pozdrawiam, mligocka.

Hej dziewczyny mam troche zaległości ale nie dam rady nadrobić.

Mam pytanie odnośnie problemów z tarczycą. Byłąm u endokrynologa, zlecił mi wszystkie badania i mam wyniki. Troche mnie one niepokoją. Zerknijcie która się na tym zna

TSH 6,06 (norma 0,27-4,20)
FT3 3,38 (2,00-4,40)
FT4 1,02 (0,93-1,70)
anty TPO >600 (0,00-34,00)
anty TG 394,50 (0,00-115,00)

Mam zlecony Euthyrox. Ale powiedzcie mi jak duże jest zagrożenie dla fasolki ? I co to są te anty TPO i anty TG.

Mligocka
Dobre podejscie masz. Ktorego mi brakuje bo teraz kiedy mam dosc pracy juz bym chciala byc w ciazy a tak pozostaje mi tllko stekac i jeczec... powodzenia kochana i daj znac jak tylko sie pojawia dwie kresecxki :-)

Gosia
Moxe rzeczywiscie jeszcze poczekam albo rozwaze przejscie do innego salonu. Wyslalam pare cv i moze a noz sie ktos odezwie.

reklama
Gabis z tego co ja widze to tsh do natychmiastowego zbicia, ft4 trzeba podnieść...
Ja tpo i tg mialam ujemne... jak duza dawke euthyroxu dostalas?

Do góry