reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka ;-) kochana ty moja ty nawet nie wiesz jakie jak sztuczki wymyslam na niego. Ale mimo wszystko czasem sie nie udaje bo on jak tylko sie polozy to zasyoia taki padniety. Wkurzam sie bo moglby troche odpuscic z praca. Nic by sie nie stalo. Ale juz wymyslilam ze na kolejne ovu wyjedziemy i nie bedzie pracy ;-)

Malus ja bardzo czesto jestem w Olsztynie, mam tam rodzine a ze to 2 h drogi to czasem tak na weekend jedziemy.

reklama
No Asiu musisz w takim razie ciągle zachęcać Emka. Ale wiesz, może właśnie o to mu chodzi i bardzo to lubi :-) Ja też chciałam na ten weekend wyjechać z A, chociaż niedaleko, ale Mama miała wczoraj te urodziny i nie chciałam ich opuszczać tylko dlatego, że mam OWU i trzeba sobie gdzieś pojechać się pobzykać. Co ma być to będzie. To Asiu już szykuj się na wyjazd na owu, to faktycznie nie będzie wymówki! A teraz są takie fajne oferty na tych zakupach grupowych, gdzie właśnie są 2-3 dniowe wyjazdy dla 2 osób z posiłkami za naprawdę małe pieniądze. Korzystajcie i przywieź w brzuszku pamiątke z wyjazdu :-D

Mychunia- nie denerwuj się tak Kochana! Szkoda życia na stresy :-( Wiem, że łatwo się mówi, ale naprawdę. Zobacz masz wspaniałego Męża, który ma pracę, Ty masz pracę, niedługo na pewno zaznasz szczęścia jakim jest być w ciąży i potem Mamą! Jesteś szczęśliwa! Same pozytywy, więc głowa do góry! :tak: A reszta nie jest już ważna...

Ostatnia edycja:
Anula dzięki ;*

ja z przeżyć jestem pesymistką...
wczoraj miałam strasznego doła, aż się popłakałam...
pracę na razie mam, ale na jak długo...
mieszkanie wynajmujemy wszystko jest zrobione prowizorycznie i się zaczyna sypać
łóżko na którym śpimy zaczyna się rozwalać
nie umiem zrzucić nadwagi
cykle mi się pochrzaniły
wszystko mnie nudzi
moje pasje nie dają mi już radości no może oprócz pieczenia
jestem rozdrażniona
nie wiem co się ze mną dzieje :angry:

uf od razu mi lepiej....

Ostatnia edycja:
Mychunia - przytulam!!!!!!!!!!!! pamiętaj czasem prowizorki sa najtrwalsze!!!!!!!!!!!!

Anula - mojego emka tez nie trzeba nakłaniać, ale jak uśnie to kaplica.........

Mychunia- to o czym piszesz jest NICZYM przy tych wartościach, o których ja Ci napisałam a TY JE MASZ! Tylko musisz je BARDZIEJ docenić! :-D

No nic Dziewczynki, szykujemy się z Adasiem i jedziemy do Kościółka. A więc "Zostańcie z Bogiem" :**

reklama
Witam z rana dziewczyny:-):-)

AsiaSzw ja z swoim mężem mam ostatnio odwrotnie. To on mi wytyka że straciłam ochotę na niego i chce mi sie tylko przy owu. A ja po prostu mam tyle na głowie że jakoś ochota odchodzi. Do tego często po pracy jestem tak zmęczona że zasypiam prawie dosłownie na stojąco.

My dziś na obiad planujemy z mężem robić domowa pizzę:-)

Iwo zgadzam się z Anula że kurtki sobie nie kupisz tylko fryzjera odwiedzisz:-)

Mychunia trochę pozytywniej i zobaczysz zacznie sie układać:-)

Ja się wczoraj jednak skusiłam na pieczenie i upiekłam ciasto czekoladowe z bitą śmietaną i polewą czekoladową :-)

Miłego dnia dziewczyny, ja zmykam robić kawę

Do góry