reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No my w Gdansku mamy juz dosc tego mrozu a chcialibysmy swiezy snieg ;-) teraz troszke pada ale to taki pruszy zmrozony. Niech sypie. Zima musi byc. Nasze chlopaki tylko czekali na snieg zeby poszalec samochodami.

Iwo sklep w niedziele? Szkoda dnia.

reklama
Asia - już sie przyzwyczailam że mam świeże pieczywo, ale tylko po spozywkę więc długo mi nie zejdzie
Na ZAKUPY wybieram sie w piatek, obiecałam sobie że jak test będzie negatywny to kupię sobie długa kurtkę zimową bo teraz atrakcyjne ceny są. No i oczywiście fryzjer niezależnie od wyniku :laugh2::laugh2::laugh2: bo odrostami straszę....

Iwo to zycze ci abys kurtki nie kupila ;-) fryzjer to co innego, idz idz samopoczucie inne :-)

A ja kupuje mrozone kajzerki i chleb zytni mrozony i zawsze mamy swieze pieczywo ;-) i nie ma niespodzianek.

Domka witaj :-) milego dnia

witam z rana :tak:

ja dalej mam problemy ze snem... budzę się bardzo często.... śnią mi się głupoty lub koszmary....

co macie dobrego na obiad dziś? ja rosołek i pierogi ruskie mniam :tak:

polja witaj i rozgość się :-)

Anula nie dziwię się, że mamie się podobał taki prezent od serca :tak:

tekla fajnie, że rośniesz zdrowo oby tak dalej :-)

życzę udanego dnia :-)

Ja tez ostatnio problemy ze snem i wiecie co pomogło? Zamiana z M miejscami w łózku;-)

Na obiad rosół i niewiem co jeszcze;-/

Testuje ktos niedługo??

Domka ja się z mężem nie mogę zamienić, bo z jego strony się nie wygodnie śpi, mamy stare łóżko i tam jest jakaś deska, która mnie uwiera...

Asia nie biorę, to przez nerwy... kompocik mniam

reklama
Witajcie Dziewczyny!

Asiu- dziękuję, spało się dobrze, choć ja tez ostatnio miałam problemy z zaśnięciem, ale wczoraj nie. To pewnie już zmęczenie po tym maratonie serduszkowym :-D

Iwo- niech bolą cycoszki, to dooobry objaw :-D A kurtki to sobie NIE kupisz Kochana, NIE NIE :tak: Jedynie włoski pofarbujesz, bo w ciąży można :-)

Tekla- dzoękujemy za fluidki, oby trafiły do każdej z nas i podziałały! :laugh2:

Domka- musze wykorzystać Twój pomysł ze zmianą miejsc w lóżku i może to polepszy mój sen ;-)

Mychunia- Ty jak zawsze kusisz pysznościami obiadowymi. My chyba pojedziemy z Adasiem do mamy, bo nas wczoraj już zaprosiła na dzisiejszy obiad. Coś mi się o uszy obiło, że tam dzisiaj zrazy serwują. Mój A je uwielbia, a mnie są obojętne. Zjem, ale nie musze.

Kurcze Dziewczyny, jak mam zmienić na wykresie owu dzień owulacji. Bo on mi ją już wykrył, że była w czwartek,a ja przecież byłam wtedy na monitorinu i pęcherzyk był 16 mm, a doktor mówiła, że koło niedzieli dopiero pęknie :confused::baffled:

Do góry