reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia to cos na nerwy jak AniaSzw Ci radzi.
Dobra lece pichcic bo M wybyła,on zawsze w niedziele gotuje. No ale dzis sie musze wysilic;-) Miłego dnia

Anula na ovu friend nie zmienisz ovu bo on sam wyznacza. Ale ty masz dopiero 3dpo to ovu ci moze przesunac jeszce w zaleznosci od temp. MI ostatnio 2 razy przesuwał,bo najpierw mi wyzaczył 12dc a wtedy jeszcze testy negatywne były i przesuwał w zaleznosci od temp.

Ostatnia edycja:
reklama
Domka - biorąc pod uwagę kolejkę to Brr ale ona chce dopiero tydzień po terminie wieć zostałyśmy ze stycznia tylko ja i Agniecha.

Agniecha jak ty?

Asia - a gdzie taie mrozone kupujesz? fajna sprawa bo masz prosto z pieca :-D

Mychunia - u nasz dziś tortilla - młoda sobie zażyczyła a ja ładuje dużo zieleniny więc jesli sama prosi......:rofl2:

Anula - jesteś moim guru że udało si się zmolestować emka, mój jak odpłynie to jedynie na forum moge se posiedzieć :sorry2:

Ostatnia edycja:
Domka, Aśka- dzięki za info dot. wykresu. Jesteście nieocenione :-D

Iwo- huhu, jestem guru, jak to miło brzmiii :-D Tak ja go wczoraj wybudziłam, to jak nigdy wstał jak burza, ale to pewnie tylko dlatego, że wiedział jaka przyjemna robota go zaraz czeka, hihi :-) Wiecie jak się wczoraj dziwnie czułam podczas seksu. A wszystko przez to, że ostatnio podczas zakupów czy w Douglasie czy w perfumerii internetowej podostawałam próbki różnych perfum. Wszystkie były męskie (tak przynajmniej myślałam!) i wczoraj Adaś chciał pachnieć troszkę inaczej, więc się wypsikał po całości jedną z nowych próbek i jaaa... wybrał jedną próbkę, która akurat była damska! Wiecie myślałam, że bzykam się z Babą! :angry::angry::baffled::baffled::no::no::szok::szok: A jeszcze te próbki sa takie intensywne, że nawet dzisiaj jeszcze je czułam na jego ciałku, o zgrozo!!

Olusia- Ty już wstałaś Kobietko?? :-)

Oh dziewczyny, moj to jak padnie nic go nie ruszy.

Iwo ja kupuje w piotrze i pawle albo bomi albo w almie j jeszcze w tesco sa. Zazwyczaj biore 20 i dziele na porcje i do zamrazalki ;-) to musisz isc na pieczywo i tam poprosic aby ci daly nieupieczone. Za pierwszym razem dziwnie potrza ;-)

Anula wariactwo. Moj kochany ostatnio jest mega przemeczong i nerwowy :-( mialam problem zeby go namowic na przytulanki. Wkurza mnie to bardzo, ale nie mam wplywu nie wiem co robic czasem.

005.gif

Starające się: 27

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Kalisia - @ 23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)
CzekaCudu - @25.01
Styczeń

brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

mligocka, krwawienie dostałam we wtorek około 18-tej/ a może 19-tej. Raz się ze mnie lało, a zaraz nie. Przed wczoraj praktycznie nic nie było, wczoraj nic, a dzisiaj lekkie plamienie. Mam nadzieje, że to końcówka. A powiedz po pierwszej miesiączce drugą dostałaś po miesiącu, czy wcześniej, czy później? Pytam, bo się zastanawiam jak to może być ze mną :*

Anulka, hahahaha! Faceci dziwne mają sny :-D

Oluś, dziękuję :* Zapamiętam to. Ale powiem, że od 3 tygodni zaczynam powoli wybuchać. W końcu bomba wybuchnie, bo to jest do nie wytrzymania. Najgorsze, że M tyle pracuje i jak coś teściowej powiem, to nie będę mieć życia. Ale muszę jakoś zacząć gadać, bo wykończę się. Trudno, najwyżej walne jej w buzie ;/

Tekla, witaj Kochana :* Piękny suwaczek już masz :*

iwo, a ja wole wiosnę :p Tylko bez robactwa, bo tego nie lubię ;/ Najbardziej boje się pająków :no:

Asia, Ty z gdańska ja z Olsztyn :D Kochana, mamy do siebie blisko :)

Aschlee, agniecha :*:*

Ja na razie uciekam M budzić aby iść na śniadanie. Wiem, że krótko spał, ale nie chce sama z dziewczynkami iść na dół aby wysłuchiwać teściowej. Później się odezwę :)

reklama
Asiu- no coś Ty?? Pierwsze słyszę, aby chłopa trzeba było zaganiać do łózka. To u nas jest raczej odwrotnie, hihi. Ale wracając do Ciebie. No Kochana, to teraz musisz się bardziej niż zawsze postarać i trochę pokusić Męża. Wychodzisz z łazienki nagusieńka, albo jakaś fajna piżamka, świece i romantyczny nastrój w sypialni. Musisz tak kombinować, aby zachęcić poślubionego :-D

Do góry