reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

polja, witaj :) Czasami nam to potrzebne :)

mligocka, w takim razie u mnie powinno być ok skoro Tobie też już się kończy. Dziękuję, że napisałaś, bo się trochę denerwowałam :* Dobranoc Tobie :*

Ja też uciekam spać, bo nie wiadomo, czy moje Smerfetki przypadkiem nie wstaną w nocy. Dobranoc Kochane :* Humorek mi poprawiłyście i za to Was Kocham :*:)

reklama
Ja już po serduszku :-D Obudziłam Kluskę moją Kochaną a ten coś zaczął zaspany do mnie mówić, że jechał sobie autem a ja mu przeszkodziłam, bo kazałam mu, aby w tym momencie pojechał kupić mi GARNEK :confused: Myślałam, że padne ze smiechu jak mi to mówił. A jak się ocknął i mu to powiedziałam, ze faktycznie śniło mu się, że gdzieś jechał, hahaha! :-D:-D:-D ALE CO W TYM WSZYSTKIM ROBI POSTAĆ TEGO GARNKA? Ah Ci Mężczyźni... :szok::szok::szok: :laugh2::laugh2::laugh2:
Dobranoc Dziewczynki :laugh2:

Malusiolka wiesz zazwyczaj nie myslalam tak ani bym nie stosowala takiej taktyki, ale mialam chlopaka ale to juz bardzo dawno temu ktora nie cierpiala kazdej laski ktora byla z jego synem.... wiele razy mnie o to i tamto oskarzala wiec jak sie wku... to powiedzialam co o niej mysle!! potem wiesz studia, praca, wiele z pracy wynioslam, jak czlowieka wkurza, pelno bezsensownych rzeczy, ludzie ktorzy powinni sie leczyc wiekszosc na glowe... mowie powaznie.... a jeszcze chory system w robocie, lekarze itp... po prostu nic tylko powystrzelac tych ludzi.. chociaz staram sie byc wyrozumiala i nie kiedy milczec no ale nie raz niestety sie nie da... praca mnie zmienila i powiem teraz mi to jest potrzebne w pracy, bo nie raz sie juz odezwalam... nie mozna sobie pozwolic wejsc na glowe...

Domka12 to ja bym wybuchla !! gdyby tak tesciowa do mnie powiedziala albo do mojego m!! osz kuz... ale by sie dzialo !!

Cześć dziewczyny.

Emalia82, aureolcia, Cyntia.... GRATULUJE KOCHANE!!!!!!!!!!! Zaglądam do was co jakiś czas i aż się mordka cieszy jak widze takie wieści!

Staraczkom przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hejka wczoraj poleniuchowałam dziś będe zmuszona trochę popracowac zdalnie...

Asiu- ja spać nie mogę bo jest mi za gorąco, poza tym cycochy mnie bolą, w klatce kłuje - starość nie radość

Tekla - fajnie że zajrzałaś,dzięki za fuidki. Wiesz kto u Ciebie w brzuszku mieszka?

Iwo wspolczuje. Mialam tak prawie dwa tygodni tak mnie bolaly ze biustonisz przeszkadzal.

Ja tez mam w planie troche w domu popracowac, ale porzadkowo. Potem moj zbzikowany facet ciagnie mnie na jezioro. Samochodem. U nas takie mrozy ze chlopaki upalaja auta ;-) wariaci.

reklama
Asia- no właśnie musze do sklepu jechac ale jak patrze ile jest odsnieżania to mi się odechciewa:crazy: wolę mróz niż snieg

Do góry