reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Juz nie mam plamien, infekcja wyleczona, brzuch czasem pobolewa ale to znaczy ze cos sie dzieje. Prenatalne mam 15.07 wiec niedlugo spotkanie z dzidzia. Pamietam ze ja wlasnie w pierwszej ciazy wtedy plec poznalam, czyt zobaczylam siusiaka. Teraz byl chciala coreczke no ale zdam sie na los.

reklama
hejka
Dziewczyny śniły mi się dziś II kreseczki którejś z Was ale za chiny nie jestem sobie w stanie przypomnieć :wściekła/y:

Rurka - jak z tym testem dzisiaj!! Coś się uajwiło?

Mligocka - póki @ nie ma na dobre to jest nadzieja

Gabis - jak ty?
Gochson - dobrze że się pokazałaś bo bym już całkowiecie rachubę straciła a ty już 11 tydzień :szok: z tą płcią na prenatalnych to na Listopadówkach chyba tylko trzem dziewczynom lekarz powiedział i u 2 okazało się potem odwrotnie:rofl2: u mnie wskazał przypuszczalną płeć w 15 tyg

Motylku - jakby nie patrzeć ktoś z Was bedzie bardzo HAPPY :-D

hej Iwo - pisałam że w sobote będę testowała... kurcze naprawdę ciężko mi wytrzymać... ale nie chcę znowu się dopatrywać kreski... podejdę do tego na spokojnie... w sobotę powinna już betka wzrosnąć ( po 2 dniach) więc i kreska ciemniejsza powinna być... wczoraj specjalnie testu nie kupiłam, bo wiedziałam, ze jak kupię to na bank nasikam...

Dzisiaj relaksik.. działeczka, grill i mentalny reset....:-) jutro rano napiszę jak sprawy się mają :happy:

ps sorki ze wczorjak jak torpeda wpadłam i tak o sobie tylko... podczytałam was teraz ... ło matko aż 10 stron musiałam się cofnąć!!!!!!!:szok::szok: ale dałam radę... tylko już nie pamiętam co miałam komu odpisać...:-D:-D:-D

gabis...zdrówka dla synka... i &&&& żeby to plamienie ustało i okazało się niczym groźnym!!!!!
ewelinka... gratki siusaczka :-D:-D
julia - powodzenia z Chodakowską.. no i wytrwałości!!! bo ja mam zawsze słomiany zapał!!!!!

Rurka kurde niemoge sie tego tesciaka doczekac tak i miglockiej:-)
Kochana ja rowniez mam slomiany zapalal:/ wczoraj sie smialam do kumpeli ciekawe ile dni wytrzymam hehe.

No nic prawie gotowa na wyjazd corka na wycieczce;-)

Hello

Gratuluje bladziocha i zycze pieknej drugiej grubej krechy !!
faktycznie lipiec pieknie zafasolkowany a to dopiero poczateczek
mam nadzieje ze dobrze wrozy pozostalym staraczkom :)

Witam :)
Ale piękny dzień dzisiaj mamy :-) no i piąteczek, nareszcie :-D

rurka rozumiem Cię doskonale, mi zostało 8 dni do spodziewanej @, a już pomału wariuję. Najchętniej to bym nakupiła testów i testowała codziennie :tak:

Faktycznie jakiś wysyp w tym lipcu, może i mnie się poszczęści? :-)

hej dziewczyny :tak:

ja znowu mam uczulenie :-( doszłam do wniosku, że łączy się alergia na słońce i na pokarm... wczoraj jak chodziłam po dworze pokazało się kilka plamek, ale delikatnie, a ostatnio w połączeniu z kiełbaską było masakrycznie :-(

goska gratuluję chłopca :-D

mligocka żeby cień ciemniał :tak:

rurka żeby kreseczka ciemniała :tak:

motylkowa ja też wstaję do kibelka co godzinę i moja ginekolog stwierdziła, że takie są uroki ciąży :-D

Anula czuję się super jak zawsze :-D czuję pulsowania jak przyłożę ręke do brzucha,ale muszę je namierzyć :-D i coraz częściej pukania jakby, a to podobno to :-D

co do piersi to ja mam bardzo gruczołowate i muszę raz do roku chodzić na usg żeby sprawdzić czy coś się w nich nie dzieje...

gochson mi lekarka powiedziała, że raczej chłopak tydzień po pierwszych prenatalnych, a po miesiącu dalej obstaje przy tej wersji :-)

życzę wszystkim, aby Wam się udało szczęśliwie zafasolkować ;*

Hejka
Ale sie rozpisalyscie..
No widze ze tutaj testowo sie zrobilo . Kciukaski za wszystkie;)
Julia mi @ mozesz przesunac bo owu byla pozniej na cos kolo 17.07...

reklama
Hej.

U mnie już lepiej. Plamienie narazie ustało. Mam nadzieje, że nie wróci. Staram się nie przemęczać i odpoczywać. Dziękuję, że pytacie. Synek już o wiele lepiej. Dziś to już nie to dziecko. Widać, że antybiotyk zaczął działać. Apetyt wrócił i gorączki od wczoraj wieczór już nie ma.

Mligocka trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała.

Motylku wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania :)

Ostatnia edycja:
Do góry