Juz nie mam plamien, infekcja wyleczona, brzuch czasem pobolewa ale to znaczy ze cos sie dzieje. Prenatalne mam 15.07 wiec niedlugo spotkanie z dzidzia. Pamietam ze ja wlasnie w pierwszej ciazy wtedy plec poznalam, czyt zobaczylam siusiaka. Teraz byl chciala coreczke no ale zdam sie na los.
reklama
iwo:)
Fanka BB :)
hejka
Dziewczyny śniły mi się dziś II kreseczki którejś z Was ale za chiny nie jestem sobie w stanie przypomnieć
Rurka - jak z tym testem dzisiaj!! Coś się uajwiło?
Mligocka - póki @ nie ma na dobre to jest nadzieja
Gabis - jak ty?
Gochson - dobrze że się pokazałaś bo bym już całkowiecie rachubę straciła a ty już 11 tydzień z tą płcią na prenatalnych to na Listopadówkach chyba tylko trzem dziewczynom lekarz powiedział i u 2 okazało się potem odwrotnie u mnie wskazał przypuszczalną płeć w 15 tyg
Motylku - jakby nie patrzeć ktoś z Was bedzie bardzo HAPPY
Dziewczyny śniły mi się dziś II kreseczki którejś z Was ale za chiny nie jestem sobie w stanie przypomnieć
Rurka - jak z tym testem dzisiaj!! Coś się uajwiło?
Mligocka - póki @ nie ma na dobre to jest nadzieja
Gabis - jak ty?
Gochson - dobrze że się pokazałaś bo bym już całkowiecie rachubę straciła a ty już 11 tydzień z tą płcią na prenatalnych to na Listopadówkach chyba tylko trzem dziewczynom lekarz powiedział i u 2 okazało się potem odwrotnie u mnie wskazał przypuszczalną płeć w 15 tyg
Motylku - jakby nie patrzeć ktoś z Was bedzie bardzo HAPPY
rurka
hej Iwo - pisałam że w sobote będę testowała... kurcze naprawdę ciężko mi wytrzymać... ale nie chcę znowu się dopatrywać kreski... podejdę do tego na spokojnie... w sobotę powinna już betka wzrosnąć ( po 2 dniach) więc i kreska ciemniejsza powinna być... wczoraj specjalnie testu nie kupiłam, bo wiedziałam, ze jak kupię to na bank nasikam...
Dzisiaj relaksik.. działeczka, grill i mentalny reset....:-) jutro rano napiszę jak sprawy się mają
ps sorki ze wczorjak jak torpeda wpadłam i tak o sobie tylko... podczytałam was teraz ... ło matko aż 10 stron musiałam się cofnąć!!!!!!! ale dałam radę... tylko już nie pamiętam co miałam komu odpisać...
gabis...zdrówka dla synka... i &&&& żeby to plamienie ustało i okazało się niczym groźnym!!!!!
ewelinka... gratki siusaczka
julia - powodzenia z Chodakowską.. no i wytrwałości!!! bo ja mam zawsze słomiany zapał!!!!!
Dzisiaj relaksik.. działeczka, grill i mentalny reset....:-) jutro rano napiszę jak sprawy się mają
ps sorki ze wczorjak jak torpeda wpadłam i tak o sobie tylko... podczytałam was teraz ... ło matko aż 10 stron musiałam się cofnąć!!!!!!! ale dałam radę... tylko już nie pamiętam co miałam komu odpisać...
gabis...zdrówka dla synka... i &&&& żeby to plamienie ustało i okazało się niczym groźnym!!!!!
ewelinka... gratki siusaczka
julia - powodzenia z Chodakowską.. no i wytrwałości!!! bo ja mam zawsze słomiany zapał!!!!!
Rurka kurde niemoge sie tego tesciaka doczekac tak i miglockiej:-)
Kochana ja rowniez mam slomiany zapalal:/ wczoraj sie smialam do kumpeli ciekawe ile dni wytrzymam hehe.
No nic prawie gotowa na wyjazd corka na wycieczce;-)
Kochana ja rowniez mam slomiany zapalal:/ wczoraj sie smialam do kumpeli ciekawe ile dni wytrzymam hehe.
No nic prawie gotowa na wyjazd corka na wycieczce;-)
majdaczek14
Witam
Ale piękny dzień dzisiaj mamy :-) no i piąteczek, nareszcie
rurka rozumiem Cię doskonale, mi zostało 8 dni do spodziewanej @, a już pomału wariuję. Najchętniej to bym nakupiła testów i testowała codziennie
Faktycznie jakiś wysyp w tym lipcu, może i mnie się poszczęści? :-)
Ale piękny dzień dzisiaj mamy :-) no i piąteczek, nareszcie
rurka rozumiem Cię doskonale, mi zostało 8 dni do spodziewanej @, a już pomału wariuję. Najchętniej to bym nakupiła testów i testowała codziennie
Faktycznie jakiś wysyp w tym lipcu, może i mnie się poszczęści? :-)
hej dziewczyny
ja znowu mam uczulenie :-( doszłam do wniosku, że łączy się alergia na słońce i na pokarm... wczoraj jak chodziłam po dworze pokazało się kilka plamek, ale delikatnie, a ostatnio w połączeniu z kiełbaską było masakrycznie :-(
goska gratuluję chłopca
mligocka żeby cień ciemniał
rurka żeby kreseczka ciemniała
motylkowa ja też wstaję do kibelka co godzinę i moja ginekolog stwierdziła, że takie są uroki ciąży
Anula czuję się super jak zawsze czuję pulsowania jak przyłożę ręke do brzucha,ale muszę je namierzyć i coraz częściej pukania jakby, a to podobno to
co do piersi to ja mam bardzo gruczołowate i muszę raz do roku chodzić na usg żeby sprawdzić czy coś się w nich nie dzieje...
gochson mi lekarka powiedziała, że raczej chłopak tydzień po pierwszych prenatalnych, a po miesiącu dalej obstaje przy tej wersji :-)
życzę wszystkim, aby Wam się udało szczęśliwie zafasolkować ;*
ja znowu mam uczulenie :-( doszłam do wniosku, że łączy się alergia na słońce i na pokarm... wczoraj jak chodziłam po dworze pokazało się kilka plamek, ale delikatnie, a ostatnio w połączeniu z kiełbaską było masakrycznie :-(
goska gratuluję chłopca
mligocka żeby cień ciemniał
rurka żeby kreseczka ciemniała
motylkowa ja też wstaję do kibelka co godzinę i moja ginekolog stwierdziła, że takie są uroki ciąży
Anula czuję się super jak zawsze czuję pulsowania jak przyłożę ręke do brzucha,ale muszę je namierzyć i coraz częściej pukania jakby, a to podobno to
co do piersi to ja mam bardzo gruczołowate i muszę raz do roku chodzić na usg żeby sprawdzić czy coś się w nich nie dzieje...
gochson mi lekarka powiedziała, że raczej chłopak tydzień po pierwszych prenatalnych, a po miesiącu dalej obstaje przy tej wersji :-)
życzę wszystkim, aby Wam się udało szczęśliwie zafasolkować ;*
reklama
gabis
Hej.
U mnie już lepiej. Plamienie narazie ustało. Mam nadzieje, że nie wróci. Staram się nie przemęczać i odpoczywać. Dziękuję, że pytacie. Synek już o wiele lepiej. Dziś to już nie to dziecko. Widać, że antybiotyk zaczął działać. Apetyt wrócił i gorączki od wczoraj wieczór już nie ma.
Mligocka trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała.
Motylku wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania
U mnie już lepiej. Plamienie narazie ustało. Mam nadzieje, że nie wróci. Staram się nie przemęczać i odpoczywać. Dziękuję, że pytacie. Synek już o wiele lepiej. Dziś to już nie to dziecko. Widać, że antybiotyk zaczął działać. Apetyt wrócił i gorączki od wczoraj wieczór już nie ma.
Mligocka trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała.
Motylku wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania
Ostatnia edycja: