reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien Doberek :p
Iwo nie wiem jeszcze tak szczerze mowiac.. ja licze na córcie a mój R cały czas twierdzi ze to chłopak wiec sie okaze,
mysle dzisiaj isc do doktora bo niemozliwościa jest wstawac w nocy co godzine do kibelka no kilometrów tyle narobiłam ze szok.. wizyte mam na poniedziałek , nic mnie nie boli oprócz jelit , wiec chyba odpuszcze

Miłego dnia kochane :)

reklama
Dzien dobry :)
Dzisiejsza noc byla okropna.Gorsze koszmary w zyciu mi sie nie snily.Wstalam gorzej zmeczona niz sie polozylam.

Milego

Witam się szybko i zmykam do pracy .
U mnie plamienia, więc pewnie @ przylezie, nie rozumiem tych bladziochów na testach. Coś nienormalnego:wściekła/y:

Pozdrawiam .

Dzień dobry!

Motylek- życzę duuużo zdrówka i wymarzonej córci, wszystkiego dobrego!

Rurka- ściskam kciuki, oby bladzioch ciemniał!

Mligocka- poczekamy Kochana jak się sytuacja rozwinie.

Gabis- jak plamienie? Ustało?

Gochson
- Kochana ewidentnie nas zaniedbujesz ostatnio!

Kasik- :***

Mychunia- jak tam? Czujesz ruchy maluszka?

Witam
Wpadłam miłego dnia życzyć.

Wątpliwość, - przede wszystkim gdy zaczyna się wspólne życie, mieszkanie razem, to wszystko się zmienia. Inaczej też jest jak pracuje jedna osoba a inaczej jak oboje. Problem zaczyna się od tego gdy okazuje się, że każde z osobna czegoś innego chciało od życia a żadna ze stron nie chce pójść na ustępstwa. Jak to mówią, pożyjemy, zobaczymy.
Życze Ci wszystkiego najlepszego, oby się poukładało.

Miligocka, - co do bladziochów. Ja też coś tam zobaczyłam. Jednak jest tak że czasami przed lub w dzień spodziewanej 2 wychodzi coś a nagle przychodzi @. Musisz poczekać.
jak dobże doczytałam, dostałaś wynik.
Sekrecja endometrium oznacza rozrost nabłonka. U ciebie oznacza wynik że jest to brak nieprawidłowego rozrostu endometrium. Nie wiem, moge się mylić na swój laicki rozum. Ale jeszcze przed wizytą zdiagnozowałam u siebie guza w piersi, BAC, że jest to nieprawidłowy rozrost komórek tylko, że materiału było za mało i nie mogli ocenić dokładnie co i miałam racje. A wszystko było napisane po łocinie medycznej. Żadne pigółki, leki nie mogły mieć wpływu na wynik z endometrium bo oni oceniali pod kątem rozrostu nieprawidłowego w stronę nowotworu zapewne.

Gabis - i jak plamienia?

Motylku - może akurat macica rozrasta sie w takim kierunku że akurat uciska na jelita lub pęcherz. To w ciąży jest spotykane.

A ja czekam i odliczm dni do @. przyjdzie jak zwykle wcześniej. Nie wiem jak faza nie mierzę temperatury.Ale już niedługo będe wiedziała czy w tym miesiącu na badania.

Ostatnia edycja:
Witam witam
Mligocka ja zaczelam plamic dokladnie w dniu @ a bralam juz luteine 4 dni i jak widac wyro i leki i jest ok. Moze powinnas sie wczesniej upewnic czy tylko falszywe testy czy jednak cos by sie przydalo tobie zapodac.

Ja leze na podlodze. Bol plecow dzis nie pozwolil mi spac :-(

Jaki ladny wysyp - rurka, mligocka &&&&
Mligocka ja tez mialam plamienia w dniu spodziewanej @ i mialam zwiekszona dawke luteiny, po 3 dniach przeszlo. Moze warto sprawdzic dzis ta bete i jak cos zapodac leki.
Gabis jak plamienia? A Ty cos bierzesz?
Anulka faktycznie troche Was zaniedbuje ale czytam na biezaco

reklama
Gochson- no mam nadzieje Kochana, że się poprawisz :-) Ale super, zaczynasz już 12 tydzień, o jaaaa Cie, ale czas pędzi :-D Opowiadaj jak tam! Jak się macie? Kiedy USG genetyczne?

Do góry