reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinko i Gosiu gratulacje synka:):)

Miglocka widze!!!!:-):-):-) w taki razie za wysoka bete:):-)

Dziewczyny wiem ze temat ciagle walkowany:) ale mam pytanie czy ciagnacy mleczy sluz oznacza zblizajaca sie owuacje?
Dzis mam 14dc

reklama
Dziewuszki, średnio ufam sikańcom.
Koniecznie muszę zrobić betę. Nie czuje się ani na ciążę, ani na @:-D
Trzymajcie kciuki . Czas pokaże.:tak:
Dobranoc

Iwo- no trochę go zmolestowałam, nie dowierzałam, że cosik tam namalował:-D Jak się okaże że się mylił, to juz taki ,ładny, nie będzie:cool2:

Julka - ja nie pomogę bo ja chyba nigdy takie owulacyjnego nie miałam

Ewelinka - mój to damski krawiec ;-) tym razem podchodził racjonalnie i chyba też po cichu liczył na córcie.
Moja Alusia na dzień dobry dostanie pościel w kucyki pony a nie jakieś misie :cool2: to spadek po starszej siostrze.

Mligocka - spalimy go na stosie jesli śmiał Cie oszukać :-)

Motylku - a ty na kogo czekasz?

Tak się zastanowiłam i rzeczywiście ze staraczek to chyba tylko ja, Agniecha i Mona będziemy miały dziewuszki. To chyba dlatego że staraczki bardzie świadome są owulki:confused: jak myslicie?

Gosia gratuluje :)
Mligocka kciuki zacisniete!!!
Usmialam sie strasznie z rozmontowywania tych testow.

Ja umirom z @ ale dobrze ze pod koniec tygonia a nie na poczatku przylazla.
Powiem Wam ze u mnie planowanie plci sie spradzilo. Jezeli z drugim tez sie uda to zdradze sekret ;) dobrze ze owulka dopiero za 2 tyg bo na razie ciche dni :p

Ja poprosze przepis na corke:-)

Iwo Jestem ciekawa czy faktycznie tak mozna zaplanowac plec...;-)

Ja jutro wyjezdzam do Poznania do lekarza caly dzien mi zleci, a corcia na wycieczke jedzie:)

dzisiaj o 10 rano ewidentnie blada krecha!!!!!!!!!!!!! w sobotę powtórka.... proszę o kciuki :tak:

rurka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kochane ten lipiec to piekny miesiac na wysp II kreseczek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry