reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Tabasia bede w domu to zmienie:-)

Asiu no jestem wlasnie ciekawa czy testowala bo nic na ten temat nie pisala i Rurka gdzies nam zaginela;-)

reklama
Ja dzisiaj zrobilam powtoke badan hormonow jutro wyniki troche sie boje...za to moja lekarka przedluzyla sobie wolne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wizyte mam dopiero 28 :baffled::baffled::baffled:

Julia no wlasnie tez mnie wkurza tak odlegly termin ale tu tak jest jak dobry lekarz to trzeba czekac...ona na pewno przyjelaby mnie wczesniej tyle ze ma podobno jakies problemy rodzinne i dopiero 24 wraca do pracy:baffled:Nie bardzo chce ja zmieniac bo ma pozytywne opinie i ja tez jestem z niej zadowolona...a boje sie ze trafie na taka lekarke jak wczesniej...wiec chyba z dwojga zlego wole na nia poczekac niz w razie co potem zalowac

Ostatnia edycja:
Hej
Wpadłam tylko życzyć Wątpliwości duzo szczęścia, duzo radości, duzo miłości i duzo dzieci ;)

Niestety na wiecej nie mam ani czasu ani sił... Buziam Was wszystkie :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

hej, ho!
No i doczekałam się, podobno będzie chłopak. Corka : "mówiłam ze tam jest Adas".
Barodz sie ciesze ;-) przesyłam masę fluidów &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Asiulka- @ jak na razie nie mam, byłam święcie przekonana że przyjdzie wczoraj, brzuch bolał miesiączkowo wzięłam no-spe i nic. Cisza.Okresu jak nie było tak nie ma.
Tak zatestowałam, dzisiaj, przed momentem.
Może coś się dokukacie.

reklama
Do góry