reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus masz calkowita racje.Musisz odpoczac od tych ciaglych akcji z tesciowa...to teraz jest najwazniejsze zebyscie mogli zyc na luzie.No tak to racja wyjazd lepiej zaplanowac bo potem moga byc nieprzyjemne rozczarowania.Trzymam kciuki zeby jak najszybciej sie Wam poukladalo tak jak chcecie bo naprawde nic nie wplywa lepiej na Rodzinne relacje jak swiety spokoj.
Malus jak tylko Ci to pomaga to pisz co i jak.My jestesmy od tego zeby sie wspierac:tak:Sama po sobie wiem ze lepiej mi jak sie wygadam.A wiem ze na Was zawsze moge liczyc

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka kochana bardzo ale to bardzo tobie wspolczuje takiej tesciowej... na prawde masakra !!... powiem tak jak ja bym tam wparowala to by twoja tesciowa byla biedna, tak bym jej nagadala ze byloby jej strasznie glupio i moze by zmadrzala o przestala myslec tylko o sobie.... co to jest do cholery? ze ona ciebie tak traktuje? to jest tylko tesciowa a zachowuje sie gorzej niz jezeli twoja mama !! no jakas paranoja !! niech ta baba zastanowi sie nad soba i nad zachowanie, bo zachowuje sie gorzej niz 5 letnie dziecko !!! nie daj sobie pomiatac i ona nie ma prawa ciebie obrazac !! nikt nie ma prawa ciebie obrazac a szczegolnie ona... gsybym ja mieszka z tesciowa ktora jest taka jaka ty masz to chyba bym ja pobila !! normalnie nie wytrzymalabym z nerwow !! powaznie mowie... kiedys bylam inna ale terez sie zmienilam i to bardzo... !!

Ostatnia edycja:
Malusiolka dasz rade...juz niedlugo bedziecie sami z dzieciakami. To bedzie piekny okres.
Ja zaraz sie klade bo zeszlej nocy spac nie moglam. Jutro czeka mnie kolejna beta i usg to musze byc wypoczeta.
Powodzenia dla wszytkich staranek, te z ovu do roboty, a te po ovu akysz @.

Gochson - &&&&&& za jutrzejszy dzień!!! Oczywiście będa same dobre wieści!!!

Mychunia - czy to w najblizszym cyklu twój emek bierze tygodniowe wolne?:-D

masakra dziś odezwało mi się kolano, które rehabilitowałam... chyba pora wrócić do ćwiczeń... a boli jak ...

iwo nie dopiero w marcu :-)

gochson trzymam kciuki żeby jutro były same dobre wieści ;*

MALUSIOLKA jak ja Ci współczuje tesciowe. Moja znajoma ma taka tesciowa ze jak w ciazy była to ta tesciowa poszłą do swojego synna i mówi"ty ja w brzuch kopnij bo to napewno nie twoje" przy tej dziewczynie. Straszne.

Kurde tez jeszcze sie nie moge wbic w was;-)

mychunia, zdrówka :* Dbaj o siebie Kochana :* Zapomniałam, że się oczyściłaś sama.

Aschlee, dziękuję :*

Oluś, za dobra jestem i dlatego wchodzą mi na głowę. Mnie inaczej wychowali ;/ Ale i tak przez nich zmieniam się i może dobrze. W końcu pokaże na co mnie stać :*

Gochson, dziękuję:* Jestem cały czas z Tobą :* Z niecierpliwością czekam na Twoją betkę i USG :* Będzie dobrze. Nie może to być ciąża pozamaciczna skoro miałaś poprzednią betę ponad 4 tysiące. A nie myślałaś, aby iść do innego lekarza? Ja przez to, że lekarz mnie za mocno badał i od razu stwierdził ciąże pozamaciczną zmieniłam ginekologa. Okazało się, że lekarz pomylił się i już mnie na czyszczenie wysyłać chciał. Nie ma co wierzyć jednemu lekarzowi :*

Domka, dasz radę :* Moja nie mówiła tak jak Twojej koleżanki. Współczuje jej. A teraz jaki stosunek teściowa ma do synowej?

domka to taka teściowa do odstrzału, poważnie :wściekła/y: Kopnąć,to ja bym ją mogła,ale w zęby...Jak można coś takiego powiedzieć? Inna sprawa,że mnóstwo jest zawistnych i okrutnych ludzi na świecie,i nie mam na myśli tu tylko i wyłącznie wdzięcznej instytucji o nazwie Teściowa.
Moja dość bliska koleżanka, kiedy ja byłam przy końcu ciąży,ona miała termin jakoś miesiąc przede mną...Okazało się (dopiero przy porodzie,paranoja!),że zrobił się węzeł na pępowinie i dziecko nie żyje..:-( Do czego zmierzam, lekarka przyjmująca poród okazała się bezwzględną suką,za przeproszeniem...dziewczyna w wielkich bólach i w płaczu rodziła to dziecko naturalnie, krzyczała z bólu,płakała,załamana,biedna..a ta lekarka do niej "No i co się tak drzesz? I tak ci to nic nie pomoże"..:szok: Na szczęście,owa koleżanka,po kolejnym roku doczekała się już ślicznej i zdrowej córeczki.
Przepraszam za ten pesymistyczny akcent,ale po prostu czasem nóż mi się w kieszeni otwiera na zachowanie niektórych ludzi....:no:
Laski,ja chyba zaraz idę spać,choć jeszcze pewna nie jezdem...:-D:-D Usiłuję zmolestować mojego P. o zrobienie mi jajeczniczki na bekonie,bo nikt nie robi tego lepiej od niego,ale że musi wyjść,to...zabieram się za śledzie.:-D:-D:-D

reklama
Do góry