reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Ale nudy Dobrze, że dzisiaj w pracy tylko do 15. U nas pomalutku robi się ładna pogoda. A Ja odliczam dni do urlopu, jeszcze 18 Jakoś wolę odliczać dni do urlopu, niż do @
mligocka
Asia- tez mi urok kipiącego nosa
Zastanawiam się jeszcze nad jednym, jak mogli oceniać moje endometrium, kiedy ja przed zabiegiem miałam cykl zablokowany przez pigułki antykoncepcyjne ! bez sensu.
Chyba zostanę myślicielem
Juz nic nie szukam, nie grzebę, bo zostane madrzejsza od mojego gina i dopiero będzie mu głupio!
Zmykam, mąż wraca z pracy. Przynajmniej stworzę pozory że się krzątam po chałpie a nie siędzę od rana w necie.
majdaczek14- a do mojego wolnego 21 dni.:-) i 2 tygodnie laby.
Uciekam. Miłego dnia.
Zastanawiam się jeszcze nad jednym, jak mogli oceniać moje endometrium, kiedy ja przed zabiegiem miałam cykl zablokowany przez pigułki antykoncepcyjne ! bez sensu.
Chyba zostanę myślicielem
Juz nic nie szukam, nie grzebę, bo zostane madrzejsza od mojego gina i dopiero będzie mu głupio!
Zmykam, mąż wraca z pracy. Przynajmniej stworzę pozory że się krzątam po chałpie a nie siędzę od rana w necie.
majdaczek14- a do mojego wolnego 21 dni.:-) i 2 tygodnie laby.
Uciekam. Miłego dnia.
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Dzięki za kciuki.
Jak dostanę @ mam dzwonić. A że to za niecałe dwa tygodnie to wizyta jeszcze powinna być w lipcu. Chyba że nagle miejsca nie będzie.
Tak szpital na Polnej.
Powód, niezbyt jasne zachowanie tarczycy hormonów, oraz niepłodność pierwotna.
Jak dostanę @ mam dzwonić. A że to za niecałe dwa tygodnie to wizyta jeszcze powinna być w lipcu. Chyba że nagle miejsca nie będzie.
Tak szpital na Polnej.
Powód, niezbyt jasne zachowanie tarczycy hormonów, oraz niepłodność pierwotna.
gabis
Jolasia to trzymam kciuki zeby teraz juz bylo tylko lepiej.
Dziewczyny tak piszecie o urlopach...ze az sie nie chce w pracy siedziec.
Ja 28 lipca mam kolejną wizyte i bede labowac od 29 lipca bo pojde juz na zwolnienie. Juz sie doczekac nie moge.
Dziewczyny tak piszecie o urlopach...ze az sie nie chce w pracy siedziec.
Ja 28 lipca mam kolejną wizyte i bede labowac od 29 lipca bo pojde juz na zwolnienie. Juz sie doczekac nie moge.
majdaczek14
Charlie witaj i powodzenia, oby szybko się udało.
jołasia trzymam kciuki, wszystko się poukłada, zobaczysz.
jołasia trzymam kciuki, wszystko się poukłada, zobaczysz.
reklama