reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

bezdzietna torcik fantastyczny :tak: Ja w kuchni raczej kiepska jestem,choć nieraz uda mi się coś fajnego zrobić...ale w pieczeniu kompletnie lewa jestem.:no:
A że lenia mam dzisiaj, to zamiast zrobić obiad,to zjedliśmy bigos od mojej mamy.:-D Ale jutro już rosołek planuję i może mielone..:confused:
Idę poszukać jakichś fajnych gifów ciążowo-staraczkowo-bachorkowych :-D,żeby sobie wkleić.Oj,nudzi mi się,nudzi...:-D:-D
malusiolka jejku,strasznie współczuję sytuacji z teściami...Nie byłam na bieżąco,ale po Twoim poście widać,że nie jest fajnie...Życzę Ci dużo siły i wytrwałości :*

Ostatnia edycja:
reklama
Malus czuje sie dobrze nawet bym powiedziala ze znow mam mase energii.Dzis wysprzatalam caly domek,porwalam Meza i Corke na spacerek do parku wieczorkiem planuje sobie troche poczytac starych notatek dla odswiezenia pamieci.A co u Ciebie Kochana? Jak tam sytuacje z Tesciami mam nadzieje ze juz sie troche uspokoili? Jak tam Coreczki?

Aschlee, widzę że dzień udany :* U mnie beznadziejnie. Co dzień, coraz gorzej. Dzisiaj tak mi nazłość robiła, że już tego nie wytrzymuje. Staram się ją unikać i się nie odzywać, ale ta sama idzie do mnie ;/ Dobrze, że M w końcu jej coś powiedział, bo inaczej zostawiłabym go tutaj samego. Ja w końcu chce spokoju. Jeszcze trochę i na stancje idziemy. Widziałam fajne i tanie oferty :) A co do dziewczynek, to przez to, że tak krótko palone jest w piecu, a temperatura jest nawet -15, to dziewczynki sie trochę przeziębiły bardziej Oliwka ;/ Jak się rozchorują, to się wkurzę. Ludzie bez serca.

Ostatnia edycja:
Maluś ja też nie moge się doczekać. Do tej pory nie mogłam się zdecydować na lekarza, u nas jest bardzo wielu dobrych specjalistów, a jak już wybrać to do końca. W poniedzialek zadzwonie się umówie. Ale myślę że jeśli skonczy mi się @ to pojde w srodę a jesli bede jeszcze miała to dopiero next poniedziłek i to bedzie 11 dc. Ale wolałabym w środę!! A puki co to zmień mnie na liście kolejna @ 21.02.2012

Bezdzietna tort na medal!!!

Maluś Bardzo, ale to bardzo współczuje Ci sytuacji z teściami!

Ja mam takie klimaty z siostra, jest równie *******nięta jak twoja teściowa.
Eh..

Ostatnia edycja:
005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Monarti - @ 7.02
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02

Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02

Marzec
mychunia - @19.03
6
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

Kurcze Malus masz z ta tesciowa....Co to za kobieta...Nudzi jej sie ze Wam tak zycie utrudnia? Straszne...aczkolwiek ja tez nie wyobrazam sobie mieszkac z tesciami...po prostu wolalabym unikac takiej sytuacji bo wiem ze bylyby mega awantury....A myslicie dalej nad wyjazdem ? Jak moge zapytac oczywiscie.

reklama
Do góry