reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny ale produkujecie:)

Wanda-fajnie ze się pokazałaś. 80dni rety co za odsuwa!

Ania, Asia- dziewczyny cos czuje że owocne cykle przed wami!

Nie pamiętam ktora z was pytała o cykl -u mnie dziś 26 dc. Nie testuje bo nie chcę kolejnego rozczarowania. Wiecj prob nie będzie więc to moje ostatnie testowanie.
.

reklama
005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Kalisia - @ 23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Monarti - @ 7.02
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02

Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

Asia, mychunia, nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje. Przez teściową jakaś rozkojarzona jestem. Wiedziałam, gdzie mam wpisać, a i tak źle wpisałam ;/ Ja już powoli przez to wszystko głupieje.

Aschlee, Kochana oczywiście, że możesz zapytać. Tak, nadal myślimy o wyjeździe, ale nie teraz. Na razie idziemy na stancję, a później będziemy myśleć o wyjeździe. Sama wiesz, że wyjazd do innego kraju musi być robiony z głową, prawda? Ja na razie jestem wykończona i to bardzo. Teraz potrzebuje odpoczynku. Przeprowadzimy się i dopiero będę myśleć co dalej robić. Jeżeli nadal będzie ciężko, to wyjedziemy, a jak uda mi się założyć działalność, to na razie odpuszczę wyjazd. Chce po prostu zacząć spokojnie żyć z mężem i z dziewczynkami. Wydaje mi się, że popadam przez nich w nerwicę (ciężko się do tego przyznać, ale tak jest). Tak samo myślę, że starsza córka ma to co ja. Od małego była źle traktowana przez nich tak jak ja i może dlatego. Cokolwiek jej nie wyjdzie, to krzyczy i to widać, że próbuje na siebie uwagę zwrócić. Wiem, że nie zmienię postępowania rodziców, ale mogę wiele zrobić dla dzieci. Wyprowadzka pomoże uspokoić Oliwkę. Jak ich nie ma w domu ona zupełnie inaczej się zachowuje.

Dziewczyny, czy po poronieniu jak dostałam @ w dzień babci (wtorek) i niby raz ze mnie mocno leciało, a drugi raz nic, czy możliwe, że @ już mi się skończyła? Na razie tampon mam czysty przez cały dzień :szok:

Ostatnia edycja:
Malus - jak czytam o tej twojej "teściówce" to mi się nóż w kieszeni otwiera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem jak możesz to wytrzymać - nie chce nikogo oceniać bo nie znam spraw ale ja bym nie wytrzymała:no::no::no::no: Może w końcu wybuchnij i powiedz im w żywe oczy co Cię gryzie a swemu M że jeśli tak ma być dalej to się wyprowadzasz. Nie wiem czy możesz np. zamieszkać do czasu wyjazdu u swoich rodziców lub kogoś z rodziny??? A może jeśli nie wyjedziecie to zapisz dzieciaczki do żłobka i przedszkola a sama znajdź coś dla siebie żeby nie przebywać z nimi??? trudna to sytuacja ale może ona doprowadzić ciebie do depresji albo nie daj Boże do tragedii. Sorry że tak bezpośrednio ale myślę że twój mąż boi się że nie ma rozwiązania mieszkaniowego dla was ale wg mnie powinien w końcu stanąć za wami i rozmówić się z nimi. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Współczuje Ci jak by ta twoja teściówka trafiła na mnie to już by dawno w ryj dostała z plas-kacza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Termin mojej fracowatej @ to liczę że 5.02 - ale chyba nic z tego nie będzie bo jak czułam że był śluz płodny to miałam wyrywany ząb i nic się nie chciało :confused::confused:

.

Maluś nie wiem czemu masz taką dziwną @... ja miałam normalnie 6 dni... po tym co się u Ciebie dzieje nie dziwię się, że możesz mieć nerwicę....

ana witaj :tak:

Ostatnia edycja:
Ale produkujecie, nie mogę się jeszcze dobrze wkręcić w wasze rozmowy Ale dajcie mi trochę czasu :tak:

Podczytywalam was jakis czas także wiem o waszych poronieniach (ja też mam jednego aniołka).

Malusiolka @ na 03.02

No i się zagotowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - kurde a ten mój ciągle w robocie fuchy robi - nie ma to jak auta się porozpierdzielają na mroź, a po zabiegu wszyscy się do mojego P zapisali jakby innych mechaników nie było. Ale cóż musi ktoś robić skoro jak mówi Ferdynand Kiepski W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego te głupi suwaczki nie chcą mi się dodać a dawniej bez problemu miałam.

Czy wy też tak miałyście że się w święta dowiedzieliście że połowa ludzi z waszych rodzin zaciążyła ?? I to tacy co są ze sobą z 15 lat i ani zaręczyn ani ślubu?? :nerd::nerd:

005.gif

Starające się: 27

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Kalisia - @ 23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna

Ostatnia edycja:
reklama
ana, mój M powiedział jej. Ale z drugiej strony co on może skoro nie ma go w domu od rana do nocy? Wraca jak oni śpią. Ale dzisiaj jak mówiłam o wyprowadzce to w końcu odezwał się i wiem, że mam w nim wsparcie. Ciężko mi jest, ale muszę jakoś to wytrzymać. Jeszcze trochę i będę daleko od nich. Dziękuję, że napisałaś :* Ale nie mogę obwiniać męża, bo to nie jego wina. On od dziecka nie ma dobrze z nimi. Nie mam zamiaru nic sobie robić przez tą Kobietę, a co do walnięcia ją w twarz z chęcią, ale nie mogę tera,z bo nas wyrzucą. Nie mam gdzie iść. Siostry mają rodzinę i małe mieszkania, a mama mieszka na stancji w pokoju, a tata nie żyje. Po prostu pisze tu bo muszę się pożalić komuś i wyrzucić ten ból z siebie. &&&&&& aby @ nie przylazła :) Dodała Ciebie do listy.

mychunia, tylko, że ja naturalnie oczyściłam się i wtedy krwawiłam 10 dni, a później dostałam tabletki i po tygodniu dostałam @ i nie było aż tak źle z nią. Chyba, że jeszcze przede mną te krwawienie ;/ Kochana, a Ty miałaś zabieg prawda? Może dlatego ta moja @ jest inna.

mligocka, a Ty ile krwawiłaś podczas oczyszczania, a później ile pierwsza @ trwała? Pytam, bo z tego co pamiętam sama się oczyściłaś.

CzekaCudu, a u Ciebie jak tam? Test robiłaś, albo betę?

Dominika, hallo co się z Tobą dzieje? Stęskniłam się :*

Justynka, co tam? :*

Lisica, wkręcisz się :)

ana, mój M jest z zawodu mechanikiem, ale nie robi tego. Tzn sam dla siebie naprawia samochód i tam od czasu, do czasu dla znajomych, ale żeby w zawodzie takim robić to nie. Pracował parę lat temu, ale później musiał zmienić zawód. Szefa miał takiego, że jak wziął 2 dni wolnego to 300/400zł odejmował mu z wypłaty i pracował od 7-19/20-tej i nawet po godzinach.

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry