ana, mój M powiedział jej. Ale z drugiej strony co on może skoro nie ma go w domu od rana do nocy? Wraca jak oni śpią. Ale dzisiaj jak mówiłam o wyprowadzce to w końcu odezwał się i wiem, że mam w nim wsparcie. Ciężko mi jest, ale muszę jakoś to wytrzymać. Jeszcze trochę i będę daleko od nich. Dziękuję, że napisałaś :* Ale nie mogę obwiniać męża, bo to nie jego wina. On od dziecka nie ma dobrze z nimi. Nie mam zamiaru nic sobie robić przez tą Kobietę, a co do walnięcia ją w twarz z chęcią, ale nie mogę tera,z bo nas wyrzucą. Nie mam gdzie iść. Siostry mają rodzinę i małe mieszkania, a mama mieszka na stancji w pokoju, a tata nie żyje. Po prostu pisze tu bo muszę się pożalić komuś i wyrzucić ten ból z siebie. &&&&&& aby @ nie przylazła

Dodała Ciebie do listy.
mychunia, tylko, że ja naturalnie oczyściłam się i wtedy krwawiłam 10 dni, a później dostałam tabletki i po tygodniu dostałam @ i nie było aż tak źle z nią. Chyba, że jeszcze przede mną te krwawienie ;/ Kochana, a Ty miałaś zabieg prawda? Może dlatego ta moja @ jest inna.
mligocka, a Ty ile krwawiłaś podczas oczyszczania, a później ile pierwsza @ trwała? Pytam, bo z tego co pamiętam sama się oczyściłaś.
CzekaCudu, a u Ciebie jak tam? Test robiłaś, albo betę?
Dominika, hallo co się z Tobą dzieje? Stęskniłam się :*
Justynka, co tam? :*
Lisica, wkręcisz się
ana, mój M jest z zawodu mechanikiem, ale nie robi tego. Tzn sam dla siebie naprawia samochód i tam od czasu, do czasu dla znajomych, ale żeby w zawodzie takim robić to nie. Pracował parę lat temu, ale później musiał zmienić zawód. Szefa miał takiego, że jak wziął 2 dni wolnego to 300/400zł odejmował mu z wypłaty i pracował od 7-19/20-tej i nawet po godzinach.