reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Nie wiem ile dokladnue bo wpadlam i kolejka byla i tylko zapytalam bo miwily ze im drukarka padla i mi nie wydrukuja ale ze ujemny wynik :-( tez mi przykro bo nie kumam tych bladziochow :'(
Dziewczyny przeczytalam ale nie oddpisze wszystkim.
Miss przykro mi;(
Jolasia kciuki za badania.
Ja po gin mam skierowanie na histerioskopie z podrzenien polpia ale rownie dobrze moze byc to miesniak lub zrost. Takze w kolejnym cykly jak wyrobie sie z urlopem ide na badanie pewnie
Miss przykro mi;(
Ja po gin mam skierowanie na histerioskopie z podrzenien polpia ale rownie dobrze moze byc to miesniak lub zrost. Takze w kolejnym cykly jak wyrobie sie z urlopem ide na badanie pewnie
Kasikz przepraszam wczoraj mialam ci odpisac ale chyba zapomnialam. Przykro mi ze mialas wczoraj taki dzien. Nawet nie umiem sobie wyobrazic jak sie czulas. Tule mocno.
A jesli chodzi o histero to badz dobrej mysli, nasza kochana Mligocka jest juz po i zadowolona. Bedzie dobrze. Buziak
Miss a nie mozesz zadzwonic do nich i niech podadza ci tylko wartosc. Moze jest taka jak u Mligockiej ze wymaga konsultacji z ginem. A kciuki za next cykl.
A jesli chodzi o histero to badz dobrej mysli, nasza kochana Mligocka jest juz po i zadowolona. Bedzie dobrze. Buziak
Miss a nie mozesz zadzwonic do nich i niech podadza ci tylko wartosc. Moze jest taka jak u Mligockiej ze wymaga konsultacji z ginem. A kciuki za next cykl.
majdaczek14
Fanka BB :)
Witam
Wcięło mi post.
asmi piękny wynik, wiedziałam, że będzie wszystko w porządku.
Dominika Ja termin @ mam dopiero na 12 lipca, a u Ciebie co słychać? Z tego co pamiętam, to termin @ miałaś na dzisiaj? Mam nadzieje, że nie przyszła i nie przyjdzie!
gabis piękna fotka, gratulacje!
missiiss przykro mi. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś wyleczyła to uczulenie, no i oczywiście kciukasy za następny cykl. Będzie dobrze!
Wcięło mi post.
asmi piękny wynik, wiedziałam, że będzie wszystko w porządku.
Dominika Ja termin @ mam dopiero na 12 lipca, a u Ciebie co słychać? Z tego co pamiętam, to termin @ miałaś na dzisiaj? Mam nadzieje, że nie przyszła i nie przyjdzie!
gabis piękna fotka, gratulacje!
missiiss przykro mi. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś wyleczyła to uczulenie, no i oczywiście kciukasy za następny cykl. Będzie dobrze!
Dzien dobry.
Missiiss strasznie mi przykro.Trzymam kciuki za kolejny cykl.Glowa do gory w koncu sie uda.
Doczytalam wszystko ale nie pamietam co komu mialam napisac.
Wszystkim brzuchatkom i staraczkom buziaki.
Milego dnia
Missiiss strasznie mi przykro.Trzymam kciuki za kolejny cykl.Glowa do gory w koncu sie uda.
Doczytalam wszystko ale nie pamietam co komu mialam napisac.
Wszystkim brzuchatkom i staraczkom buziaki.
Milego dnia
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Przepraszam was chyba sie troche podlamalam... jeszcze mi jest strasznie niedobrze po tych sterydach i taka zakrecona bez sil jestem. Glupia jakas reakcja na ten steryd :-\
Musze odsapnac troche i wroce.... jak tylko @ przyjdzie i juz sie bede lepiej czula :-( bo kurka nic juz nie kumam
Musze odsapnac troche i wroce.... jak tylko @ przyjdzie i juz sie bede lepiej czula :-( bo kurka nic juz nie kumam
reklama