reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ogolnie do doopy...ale nie bede marudzic...U mnie plamienie bylo niecale trzy dni i koniec na tym ...moja gin jest na urlopie dzwonilam do innej ale albo jak test negatywny terminy jak cholera albo mam zaczekac tydzien a najlepiej poltora ( czy jak to sie tam pisze) i powtorzyc test...nie chce nawet tego wszystkiego komentowac bo po prostu szkoda mi nerwow...chodze nabuzowana jak osa.W przyszlym tygodniu to juz moja lekarka bedzie to tamta moze mnie pocalowac w tylek:wściekła/y:

Kochane moje ja bede dzisiaj wieczorem bo czeka mnie dosc dluuuga trasa...moze uda mi sie w telefonie zerknac ale zalezy jak bedzie z sygnalem.Ogolnie to jak mam dola to wole sie nie odzywac zeby Wam nie zasmiecac forum...ale powoli wychodze z tego zlego nastroju

Ostatnia edycja:
reklama
missis ja też sie zle czuje, tylko nie wiem czy przez ciąże czy przez ten lek. Ja juz go biorę od 2 miesięcy i mam nadzieje, że niedługo będę odstawiać, bo zejde.
Przykro mi że beta ujemna.

Aschllee super, że się odezwałaś. Będzie dobrze, musi być :tak:

missiiss Ty mi tu odsapnij i szybciutko do nas wracaj, bo nikt inny jak Ty, podtrzymujesz nas na duchu i przy nadziei. Więc nie załamuj się i głowa do góry. I proszę mi tu dalej pisać, bo fajnie się czyta Twoje posty. Ja ogólnie jestem straszną pesymistką, a jak Cię czytam to od razu mi się lepiej robi na duszy :tak:

Majdaczek
Kochana jestes :-* ja tez pesymistka jestem ale jakos staram sie ciagle usmiechac. Choc dzis to w ogole mi jakos nie do smiechu. Czuje sie fatalnie a zaraz jeszcze jade do innego miadta intercyze zalatwic z mezem to bedzie juz z glowy. Dzieki jeszcze raz za mile slowa. Jak sie tylko ogarne to wieczorkiem zagladne. Mam nadzieje ze dzis malpiszon przylezie.

Gochson
No to ja sie tez kiepsko czuje. Nawet za bardzo autem nie powinnajezdzic bo tak jakby sie skupic nie moge drze cala w srodku i wzrok jakis dziwny. Niby nie mam mrocKow ale tak sie skupic nie moge. A jeszcze na 2 w nocy musze meza zawiezc na pociag do wrocka masakra. Nie wiem jak to zrobie. Trzymaj sie i daj znac czy Ci przeazlo po odstawieniu

Dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny:/ Mississ, jeśli robiłaś bhcg to do pytaj może jest nadzieja;)
W piątek robilam HCG tam jest tylko wynik +/-, tam w ogóle jest bez norm...:/
Głowa, do gory:*
Robie sobie przerwę od starań, musze wrzucic na luz,zaczne regulować swoją wagę tylko zapewne bez pomocy endo nie wyjdzie.
Myślałam, że choc Tobie Mississ się udalo:) może w Twojej kwestii nie jest jeszcze nic straconego.
Miłego dnia.

Witam :)
Miss- &&& za następny cykl:tak:

Gdzie jest lista staraczek? Dawno jej tutaj nie widziałam.:-p

Ostatnia edycja:
reklama
mligocka przydałaby się taka lista, żeby było napisane kiedy każda ma termin @. Taka lista jest na Starania od wiosny/lata 2014. Prosimy o taka listę :tak:

Do góry