reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie!
Miss- no to się ciesze, ze już nie będziesz manipulować przy szyjce :-) Czekam na Twoją pozytywną betę! :laugh2:

Blair- tak, już na szczęście koniec. W mininy piątek pisałam ostatni egzamin. Póki co są same 5 i jedna 4. :zawstydzona/y:

Gabis- proszę czerpać samo szczęście z ciąży i mieszkającego w Tobie dzidziolka! Kategorycznie NAKAZUJĘ. :laugh2: A jeśli nie widzisz tutaj suwaczka, to ściągnij sobie aplikacje darmową do telefonu. Ja mam akurat WomanLog Pregnancy. Codziennie oblicza dni ciąży, z każdym nowym tygodniu ciąży sygnalizuje Ci to, i przede wszystkim na każdym etapie możesz zobaczyć jak przypuszczalnie w tym momencie wygląda dzidziuś i co się dokładnie dzieje u niego teraz. Polecam! Tutaj link do tej darmowej aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.proactiveapp.womanlogpregnancy.free&hl=pl

Mychunia- Staś I Franek to piękne imona dla Waszego synusia. :zawstydzona/y:

Jołasia- powodzenia!

Asik- :***

Ostatnia edycja:
Czesc z ranca :-)

Anula
Dzieki ale patrzac na moja temperature to beta bedzie ujemna. Daje sobie glowe uciac ju nawet testu nie robie bo bez sensu. Wczoraj byl bledszy od wczesniejszych. Moze bylo cos na rzeczy a sie zmylo albo ze mna cos nie tak.

Jade zaraz po bete.

Kasik
Ja mam mala macice i tylozgiecie tez

Hej dziewczynki.

Anula dzieki. Aplikacja wlasnie sie sciaga. Zaraz będę ją obczajać.

Mississ nie trac nadziei. Beta wyjasni wszystko. Trzymam kciuki.

Jolasia powodzenia w szpitalu. Oby pobyt tam cos wyjasnił.

Milego dnia wszystkim.

Witam

Miss trzymam kciuki &&&&&

Jolasia a w jakim szpitalu jestes? Pewnie na Polnej?
A jakie badania beda ci robic?
Trzymam kciuki za ciebie&&&&&&

Milego dnia dziewczeta;-)

reklama
Do góry