reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia, gratulacje!!Coś jeszcze lekarz o fasoli, jeśli oczywiście mogę spytać?
Asmi, bardzo ładny wynik i na pewno będzie przyrost odpowiedni!
Mississ, czekamy na Twoje wyniki; )
Aschlee, co z Tobą?
Majdaczek, pozytywne myślenie to podstawa; ) kiedy masz termin?
Gabis, na pewno wrócisz rozpromieniona po wizycie, czekam na sprawozdanie:)

reklama
Missi wiesz ja już jedną ciąże straciłam, dlatego też pozytywny test nie daje gwarancji urodzenia dziecka. Dlatego też tak się boję.

Dziewczyny jestem juz po wizycie. Dziekuje za kciuki. Wszystko jest w porzadku. Gin spoko gosc. W koncu dobrze trafiłam. Serduszko bije. Dzidzi ma 15mm. Powiedzial ze wszystko jest w porzadku. Fotka nie oddaje tego co widzialam na usg ale byly to cudowne widoki.

Asmi kochana piekna beta. A kiedy masz termin @. Gratuluje Ci.

Załączniki

• 1404140431666.jpg
    1404140431666.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 59
Asmi
Wiem cos o stracie.takze Cie rozumiem ale bedzie dobrze zobaczysz :-)

Jeszcze ja prosze o kciuki na jutro choc i tak nie wierze ze cos bedzie ale nadzieja sie tli

Gabis
Piekna fasolka :-) ciesze sie ze wizyta udana :-)

reklama
Do góry