reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis gratuluję :-) Wiesz ja od lutego miałam nieregularne cykle. Wahały się między 26 - 32 dni raz miałam cykl 36 dniowy, ale teraz ovu wyznaczył mi owulację na 15 dc, a test wyszedł mi pozytywny w 29 dc.

Misii również trzymam kciuki za betę.

reklama
Blair dziekuje kochana ze pytasz . Raz jest dobrze a raz tak sobie, czasem sobie poleguje w łóżeczku ale staram sie wiecej chodzic..dzidzia juz daje widocznie o sobie znac szczególnie wieczorkiem widac kopniaczki :p cudne uczucie :)

Gabis gratulacje udanej wizyty :p
Asmi gratuluje :p

jakie piekne wyniki bety i usg zycze aby fasolki pieknie rosly a wam brzuszki roslu
piekne wiesci dzisiaj
mississ trzymam kciuki za bete
no i smutkom nie poddawajcie sie bo to naprawde niczemu nie sluzy
pozytywne myslenie choc bardzo trudne zwlaszcza po takich nie udanych staraniach ale to pomaga tak jak i modlitwy dla tych co sa wierzacy
nie dawajcie sie smutkom :)
ja wiem ze u nas wcale nie musi byc tak szybko prosto bo juz przekroczylam ta granice 35 lat jakis czas temu
ale gdybysmy nie wierzyli ze si emoze udac to bysmy nie zaczynali

reklama
Hej;-)
Ja ostatnie dwa dni urlopu,,od 4 rano na nogach pracowicie cała rodzina nad ranem wróciła z urlopu robiłam za kierowcę...
Gabis Asmi bardzo wam gratuluje !!!!!! SUPER :*:*:-):-) Zdrówka Wam życzę:tak:
majdaczku ty o Mnie zawsze pamiętasz :*:* dziękuje..u mnie bez zmian nie liczę już na nic wypije drugie opakowanie inofolicu i odpuszczamy taka podjęliśmy decyzje jak się kiedyś uda to się uda ale bez stresu.
Mychunia :*
Ewelinka jak wizyta??
Motylku jak mieszkanko już remontujecie??
Miss :* &&&& za betę

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki :*

Do góry