reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

asmi beta piękna gratualcje:-D ja na początku ciąży ciągle miałam schizy, że coś nie tak, że znowu poronie itp, a popatrz już 18 tydzień leci :-)

gabis
no piękna dzidzia :-)

reklama
O ja cie ale super wieści - Gabis i Asiula NIE MOGŁO BYĆ INACZEJ :-):-):-) czy doprosimy się suwaczków byśmy mogły napawac oczęta ich pięknym widokiem??????

Asmi - ja w 4 tyg miałam bete 173 :-D więc bierz przykład i rośnij zdrowo!!!!!!!!

Witajcie!

Ja dzisiaj Aśce miałam przyjemność osobiście gratulować maleńkiego ludzika. :zawstydzona/y:
Aśka- suwaczek piękny, ale chcemy jeszcze większy Kochana! :zawstydzona/y:

Gabis- jeeej, jaki piękny widoczek! Dawaj suwaczek, chcemy patrzeć jak rośniecie! :laugh2: Ja też byłam na USG jak zarodek miał 1,5 cm, hihi. Jestem spokojniejsza Kochana, że w końcu trafiłaś na lekarza z sercem. A tamtemu konowałowi bym wysłała kopie Twojego USG i pod spodem podpis: Pocałuj nas w d***. :wściekła/y:

Asmi- gratuluje! Sprawdź przyrost teraz za dwa dni dla własnego spokoju.

Miss
- trzymam kciuki za betę!

reklama
Do góry