reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej kochane :-)

Tabasia
Pamietam Cie jasne ze pamietam ! Widze zapracowana jestes. Ja narazie odplczywam a pozniej znow poltora miesiaca rycia psychiki ze planow nie rbbimy. Zebym psychicznie wytrzymala tylko do urlopu. &&& za nowy cykl i pwocny :-)

Anula
Dziekuje i zycze udanego urlopu nad morzem i pieknej pogody :-)

A ja nie wytrzymalam i zrobilam znow pretesta i co? I bladzioch :-\ moze ciut szerszy ale blady jak poprzedni. Wiec pewnie nici. No ale dzisiaj w kielcach kupie inny ttest moze bobo to jutro rano zrobie albo juz do poniedzialku poczekam.
Dzisiaj impreza u tesciowej wiec bedzie duzo ludzi to i myslec nie bede :-) jak sie nie uda to szkoda no ale zobaczymy.

Milego dnia dziolszki

reklama
Miss ja uwazam rowniez ze tyle testow napewno nie klamie hehe;-)
A wstaw nam fote zebysmy sie nacieszyly;-)
Jak doszlo pozniej do zaplodnienia to niema co liczyc na piekne krechy,u ciebie pewnie pojawia sie w dniu spodziewanej @

Dziekuje dziewczyny za wiare i nadzieje :-) mam nadzieje ze macie racje :-) szkoda ze dzisiaj kreska wyrazniejsza nie wyszla bo tesciowa konczy 60 lat i bardzo chce drugiego wnuka wiec mialaby prezent ;-) no ale zobaczymy.

Julia
Testu nie wstawie bo ostatnio musialam wysylac z komorki na poczte z pocxty na komputer i wtedy na forum. A z tej aplikacji nie mam takiej opcji albo nie moge jej znalezc :-\ a jak wchodze przez str to mi nie wczytuje :-\

O czekajcie chyba mam! Na calkiem swiezo. Bo zaraz jak sie namoczyl pasek to reska sie pokazala. Nie jest w ogole wyschiety wiec slabiej widac ale widac moim zdaniem ze jest szersza nawet i nazdjeciu.

Załączniki

• 1403937334981.jpg
    1403937334981.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 80
Hej :)

Miss tez mi sie wydaje ze te testy nie kłamią ;) beta w poniedziałek?
Powinna byc opcja dodawania zdjeć z tel. Poszperaj, ja mam Tapatalk zainstalowane i jest możliwość, z BB tez powinna byc, moze gdzieś przy edycji posta?

Mychunia współczuje alergii :(

Aschlee i jak dzis sytuacja?

Dominika tez tak kiedyś miałam ze koło 17dc miałam bóle owu i sluz płodny a ovu przyszła 28dc kiedy bolał mnie jajnik, nie było za bardzo śluzu ale był skok temp. Ale równie dobrze mogło byc za wczesnie na bete. Nie pozostaje nic innego jak czekać do dnia @, oby nie przylazla ;)

Czy inofolik przyspieszył którejś z Was owu? Pytam z czystej ciekawości ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Nic nidac jak patrze na zdjecia te ktore wstawilam :-\
Nie bede kombinowac. Moze z bliska zrobie jak wrocimy po zakupach. Na swiezym nie widac dobrze a to zdjacia z 5 rano zaraz po siku

reklama
Do góry