reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hey ...

Naskrobalam i mi się wcisnelo nie to i zniknęło grrr ....

Jutro nad morze smigamy ;-) ....

Dzis 15 dc i jajniczki pracuja oj czuje to na maxa .... i mega plodnie ;-) .... działamy ;-) ....

Mama gratki ;-)

Aschlee ja tam wierze do konca ... kciukasy ....

Asiu i jak tam,lepiej ?

Anula jak samopoczucie?

Rurka nie chcesz wcześniej zatestowac ;-)?

Misisii udanego weekendu ....

Jula co u ciebie?

Malus kochana kto To mamaolenki?? Ja nie man pojecia o co chodzi..

A z tym odzywaniem To roznie bywa :p czesto nie Wien co napisac a dwa ze mam jak malus ..ciesze sie kazdymi dwoma kreskami waszymi ale z drugiej strony nakrecam sie sama soba chociaz nawet sie nie staramy :p
Ale powoli chyba czas wrocic od nastepnego cyklu do staran bo juz troche sie zresetowalam:))
Dwa miesiace pobiore inofem/inofolic i jak nie bedzie efektow To juz na Million procent zestaw badan i zobaczymy co w trawie piszczy :)

Dziewczyny, cierpi któraś z Was na hirsutyzm? Dostałam juz skierowanie do endokrynologa i idę prywatnie, w przyszłym tygodniu mam zamiar do giną isc na usg i do endo juz przyjść z opisem usg, w poniedziałek lece po skierowanie na badania.
Niepotrzebnie zaczęłam o tym czytać w necie :/
Mississ, na pewno będzie dobrze ;)
Mligocka, co lekarz powiedział?
Anula, szerokiej drogi ;)

Watpliwosc, cały czas trzymam za Was kciuki :* W końcu Wam się uda i zostaniecie rodzicami. Kochana, ta mama właśnie bana dostała i dlatego nie widzisz jej wypowiedzi. Po prostu tej osobie się budziło i wysyłała na różnych wątkach to samo z linkiem płatnym, w którym masz niby napisane jak skutecznie zajść w ciążę. Naciągara i nic więcej.

Dziewczynki czytajac Wasze historie jestem naprawde bardzo wzruszona. To smutne, ze niektore z Was staraja sie o upragnione dziecko juz tyle lat :( czasem mysle, ze zycie jest niesprawiedliwe... Echhh... moje dolki :/
Ale widze rowniez, ze Wasza determinacja i sila walki jest niesamowita. Mocno wierze, ze w koncu kazdej z Was sie uda!!!! Nie poddawajcie sie (wiem, latwo sie mowi...). Przesylam moc mega pozytywnych ciazowych fluidkow!!!!!!!

Ja na razie nie udzielam sie zbyt duzo, ale jak tylko moge to Was podczytuje z doskoku, zeby cos naskrobac to ciezej, bo od rana do wieczora siedze w pracy, jak wracam do domu to masa obowiazkow na mnie czeka, pozniej padam ze zmeczenia i tak w kolko. Mam juz dosc, potrzebuje wolnego. Czekam tez na nowy telefon wiec mam nadzieje, ze bede czesciej :) U mnie nic nowego, czekam na miesiaczke i zaczynam staranka za 2-3 tygodnie.

Mississ pamietasz mnie z marcowek? :) Trzymam kciuki za fasolke!!!

Spokojnej nocki zycze :)

Milgocka ja tak mialam ostatnio . Moja gin powiedziala ze ciazy nie bylo ale co moglo sie dziacJa czulam ewidentnie ze cos sie dzialo . Moim zdaniem bylo zaplodnienie nie bylo zagniezdzenia. Ja wyczytam gdzies ze wlasnie beta powyzej 1 oznacza zaplodnienie.i moze cos w tym jest. U mnie wtedy cykl sie wydluzyl o 2 dni
Natomiast przy biochemicznej mialam juz bete powyzej 20 ale po paru dniach beta spadla

reklama
hej dziewczyny :-D

wczoraj zjadłam sobie napoleonkę z cukierni i chyba po niej mam znowu uczulenie na ręcę, ale po nowej kiełbasie podwawelskiej na ciepło, którą kupiła teściowa na spróbowanie :-( swędzi jak nie powiem co :wściekła/y:

Do góry