reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Mississ - Kochana, w ciąży nie powinno się już samemu badać szyjki. Ja to swoją drogą nie umiałam ocenić jaka ona jest Ale należy ją badać o tej samej porze dnia i w tej samej pozycji, bo może dawać różne wrażenia.
Ja w I trymestrze aplikując lutkę z parę razy bym zawału dostała, bo wydawało mi się, że jest nisko i miękka Teraz już nie zwracam uwagi.
I Ty już nie testuj, tylko na betę leć w poniedziałek!
Ja w I trymestrze aplikując lutkę z parę razy bym zawału dostała, bo wydawało mi się, że jest nisko i miękka Teraz już nie zwracam uwagi.
I Ty już nie testuj, tylko na betę leć w poniedziałek!
watpliwosci3
Cynthia jak sie czujesz?? Opowiadaj jak malenstwo?? : )
mligocka
Hej Dziewczynki.
Mligocka lubie jak jestes u nas tak czesto. U mnie Inofolic na śluz nie zadziałal, ale jak widać i bez tego się udało
Jak widzisz Asieńko, mam okresy pisaniowe, mniej pisaniowe i okresy , gdzie potrafię podczytywać z przyczajki a pisanie idzie jak po grudzie To zupełnie jak z książką, sa okresy czytaniowe,gdzie potrafię przeczytać 5 ksiażek w miesiącu, okresy mniej czytaniowe, i okresy gdzie patrzeć na książki nie mogę.
I nasza poranna konwersacja z mężem, jakże dziecięca.:-)
On: Ty to nie masz zdrowia dziuba !.
Ja: Wiemy to nie od dzisiaj, ale kochasz mnie NAWET jak jestem chora, prawda?
On:kocham moja dziewczynkę, kocham! ( mocno przytula)
Jak mi tęskno do dzieciństwa,gdzie wszystko było takie proste, czarne lub białe.
Jakiś roku temu byłam na weselu kuzynki, po ślubie wyjechała za granicę,przez ten czas mnóstwo telefonicznych rozmów, maili ,i wszechogarniająca tęsknota za minionymi chwilami, razem przeszłyśmy przez okres dzieciństwa, następnie dojrzewania, pierwszych miłości, pocałunków ... Tak bardzo tego brakuje. Była jak siostra, której nie miałam.
Ech.. jakiś taki dzień wspomnieniowy mnie złapał, wybaczcie.
I jakby tego wszystkiego było mało to jeszcze krew z nosa leci i leci , przestać nie chce.
Anula1988
Hejo!
Mychunia- ale super rośniecie! Imię dla synka już wybrane? Czy na razie tylko propozycje?
Mligocka- ale się wzruszyłam jak czytałam co piszesz o kuzynce. Ja teraz strasznie się wzruszam, to chyba przez hormony. Wyśle Ci maila na FB. Czekam na zdjęcia!
Aśka- już za 2 dni wizyta serduszkowa!
Miss- z szyjką nie pomogę, bo nie badałam, a jak sporadycznie badałam, to nie umiałam jej rozróżnić.
Gabis- Ty też masz w poniedziałek wizyte, prawda? Juuupi.
Mychunia- ale super rośniecie! Imię dla synka już wybrane? Czy na razie tylko propozycje?
Mligocka- ale się wzruszyłam jak czytałam co piszesz o kuzynce. Ja teraz strasznie się wzruszam, to chyba przez hormony. Wyśle Ci maila na FB. Czekam na zdjęcia!
Aśka- już za 2 dni wizyta serduszkowa!
Miss- z szyjką nie pomogę, bo nie badałam, a jak sporadycznie badałam, to nie umiałam jej rozróżnić.
Gabis- Ty też masz w poniedziałek wizyte, prawda? Juuupi.
gabis
Witam sie popoludniowo. Ostatnio jakos mniej czasu na forum. Niby podczytuje ale z pisaniem gorzej.
Mój mały spadl dzis ze schodów. Normalnie strachu sie najadlam. Broda rozcieta na 2cm. Myslalam ze trzeba bedzie jechac na pogotowie szyć ale jakos udalo nam sie zakleic taki spacjalnymi plasterkami na rozciecia i mam nadzieje ze sie zrośnie.
Dzis u nas dni osiedla. Pogoda piekna. Impreza na placu zabaw, mielismy isc, no ale siedzimy w domu.
Mychunia och jaki sliczny brzuszek. Czekam na taki z niecierpliwoscia.
Anula tak ja wizyta w poniedziałek. To juz pojutrze :-)
Pozdrowienia.
Mój mały spadl dzis ze schodów. Normalnie strachu sie najadlam. Broda rozcieta na 2cm. Myslalam ze trzeba bedzie jechac na pogotowie szyć ale jakos udalo nam sie zakleic taki spacjalnymi plasterkami na rozciecia i mam nadzieje ze sie zrośnie.
Dzis u nas dni osiedla. Pogoda piekna. Impreza na placu zabaw, mielismy isc, no ale siedzimy w domu.
Mychunia och jaki sliczny brzuszek. Czekam na taki z niecierpliwoscia.
Anula tak ja wizyta w poniedziałek. To juz pojutrze :-)
Pozdrowienia.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Gabis
Dobrze ze malemu nic wiecej sie nie stalo. Chyba bym zawalu dostala....
Eh a ja siedze w pokoju z dala od szumu z salonu. Tyle osob tam siedzi ... nie bylo nawet dla mnie miejsca przy stole :-( jakies pol godz. Temu wyszlam z pokoju i nikt nie zauwazyl nawet. Nawey moj maz.... :-( dobrze ze jutro juz do domu. Nie lubie tu przyjezdzac.... choc staram sie zawsze byc pogodna i oszukiwac sama siebie bo przeciez nie wypada...
Tak lezac czytam o tej szyjce i sama sie bardziej jeszcze dobijam :-( wyczytalam ze przed samiutkim okresem jest twarda i nisko i sie otwiera wiec chyba nie ma co sie juz ludzic. A moje durne hormony chyba sa tak poplatane ze te wszystkie bladziochy sa ich efektem :-( chyba nie ma na co liczyc. A nawet nie chyba a napewno wiec trzeba myslec juz o nowym cyklu :'( moze i nie byloby mi az tak smutno jakby maz o mnie nie zapomnial...
Dobrze ze malemu nic wiecej sie nie stalo. Chyba bym zawalu dostala....
Eh a ja siedze w pokoju z dala od szumu z salonu. Tyle osob tam siedzi ... nie bylo nawet dla mnie miejsca przy stole :-( jakies pol godz. Temu wyszlam z pokoju i nikt nie zauwazyl nawet. Nawey moj maz.... :-( dobrze ze jutro juz do domu. Nie lubie tu przyjezdzac.... choc staram sie zawsze byc pogodna i oszukiwac sama siebie bo przeciez nie wypada...
Tak lezac czytam o tej szyjce i sama sie bardziej jeszcze dobijam :-( wyczytalam ze przed samiutkim okresem jest twarda i nisko i sie otwiera wiec chyba nie ma co sie juz ludzic. A moje durne hormony chyba sa tak poplatane ze te wszystkie bladziochy sa ich efektem :-( chyba nie ma na co liczyc. A nawet nie chyba a napewno wiec trzeba myslec juz o nowym cyklu :'( moze i nie byloby mi az tak smutno jakby maz o mnie nie zapomnial...
reklama
watpliwosci3
Misiss - ja Ci zaraz nakopie do tego dupala !! internet to najlepszy dołodostawca wiec przestan czytac bzdury
Wiele kobiet w tym moja kolezanka miala tak ze szyjka byla nisko i zamknieta "przed okresem" a potem sie podniosla do gory !!! zaraz Ci normalnie na ovufriends znajde 100 takich wykresow z pozytywnym skutkiem !!
A teraz zapraszam do salonu do gosci i pokaz wszystkim jak bardzo masz gdzies to ze Cie olewaja i baw sie dobrze a Twojemu mężoowi paskudowi życzę jutro dużego kacaaa za to ze się swoją ciężarną żoną nie opiekuje i nie interesuje hihih a jak Ci źle to wsiadaj w pociąg albo auto i zapraszam do niemiec na herbatkową popijawe bo Ty nic mocniejszego nie możesz może jak Cie w pociągu mdłości wymęczą to w koncu uwierzysz w to male seduszko w sobie !!!
(oczywiście żartuję i mam nadzieje że się przyszła mama nie fochnie na mnie )
Wiele kobiet w tym moja kolezanka miala tak ze szyjka byla nisko i zamknieta "przed okresem" a potem sie podniosla do gory !!! zaraz Ci normalnie na ovufriends znajde 100 takich wykresow z pozytywnym skutkiem !!
A teraz zapraszam do salonu do gosci i pokaz wszystkim jak bardzo masz gdzies to ze Cie olewaja i baw sie dobrze a Twojemu mężoowi paskudowi życzę jutro dużego kacaaa za to ze się swoją ciężarną żoną nie opiekuje i nie interesuje hihih a jak Ci źle to wsiadaj w pociąg albo auto i zapraszam do niemiec na herbatkową popijawe bo Ty nic mocniejszego nie możesz może jak Cie w pociągu mdłości wymęczą to w koncu uwierzysz w to male seduszko w sobie !!!
(oczywiście żartuję i mam nadzieje że się przyszła mama nie fochnie na mnie )