reklama
malena100
Fanka BB :)
powiem szczerze, że samo przeczytanie słow osob którym się udało zajść w ciążę daje kopa sama jestem osobą wierzącą może niekoniecznie wierzącą w kościół i w księży ale to forum które czytałam dało mi moc sama napisałam do sióstr o pasek św. Dominika :-):-):-):-) może i zwariowałam, ale jakoś dobrze mi z tym :-)
malena koleżanka też bardzo długo nie mogła zajść w ciąże i właśnie dzięki temu paskowi ma ślicznego synka i własnie ona mojej siostrze powiedziała o tym
lalka a rosnę póki co zdrowo i oby tak do końca ciąży :-)
malena100
malena koleżanka też bardzo długo nie mogła zajść w ciąże i właśnie dzięki temu paskowi ma ślicznego synka i własnie ona mojej siostrze powiedziała o tym
cieszę się, że pasek pomógł w ogóle cieszę się, że tylu Wam udało się zajść w ciążę :-) pamiętam jeszcze listę na staraczkach z datami naszych @ ona w ogóle jeszcze istnieje??
iwo:)
Dziewczynki obiecuje jutro rano bo z fleszem do doopki wyjdzie i dziewcze sie na mnie obrazi
Malena - ale suuper, kibicuje mocno!!!! Lista na razie w rozsypce bośmy się pozarażały fasolkowymi wiruskami
Lalka - no to ściskamy &&&&&&, beta za 12dni?
Malena - ale suuper, kibicuje mocno!!!! Lista na razie w rozsypce bośmy się pozarażały fasolkowymi wiruskami
Lalka - no to ściskamy &&&&&&, beta za 12dni?
reklama