reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Grochson musi byc dobrze.Glowa do gory. Nie stresuj sie bo to szkodzi fasolce.
A ja dzisiaj w bardzo dobrym humorku bo wracam do gry.Maz sam dzis przyszedl powiedzial ze nie chce zeby bylo tak ze wpadne w wir pracy i praktycznie nie bedzie mnie w domu.Zna mnie juz troche i mimo ze mu nic nie mowilam wiedzial ze bede robila wszystko zeby nie myslec.Stwierdzil ze widzial ze cieszylam sie z planow mialam mase energii a ze teraz bylam przygnebiona a stwierdzil ze tez bardzo chce Dzidziusia bo Corcia jak czytal jej bajke to sie go zapytala kiedy bedzie miala braciszka albo siostrzyczke.I ze na pewno damy sobie rade.Tylko mam mu obiecac ze nie bede sie stresowala nauka.Rany jak sie ciesze nawet nie wiecie.Ale przetrwalam to dzieki Wam.Dziekuje jeszcze raz za mile slowa i meeega wsparcie
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Witajcie!

Aschle- piękne wieści! Dziewczynki do bzykania, nie ociągamy się! Dzidzia sama się nie zrobi! :-D

Gochson- pęcheryk lada moment się pojawi w jamie macicy i będzie wszystko w porządku! Tylko nie denerwuj się, choć wiem, że to trudne. Ale nikomu tym nie pomożesz, a wręcz przeciwnie! :tak:

Mychunia- kucha zrobione? Moje się piecze właśnie. Dzisiaj jade na urodzinki do Mamy, ale się ciesze. Lubie rodzinne spotkania :-)

Iwo- jak tam? Który dzisiaj dc? Kiedy testujemy? :-D

Ej laski idzę, że się nie ociągacie od rana.

Aschlee ciesze się bardzo ! Pozdrów męża mądry człowiek z Niego :)

Iwo może faktycznie zatestuj :)

Gochson musi być dobrze !

Ja już po obiedzie zalegam z moim na kanapce, głowa mnie boli meeegggaaa. :(

Miłego dnia :)

Witam :)

Asia- pisząc szczerze zapracowana nie jestem, raczej jestem na leniu :-D Nie zaniedbuje Was, jestem w miarę na bieżąco:-p

U mnie dzisiaj Zima na całego, -20, miałam problem z odpaleniem samochodu, śnieg cały czas sypie.
Chciałam zimę i ją mam:-D:-D

Gochson- będzie dobrze.!:tak:

Moje dzisiaj takie sobie, wstałam z bolącą głową, spałam prawie 11 godzin i dalej jestem niewyspana, podsypiam.:crazy:

Miłego dnia Kobietki.

Anula miało być ciasto drożdżowe z marmoladą, a w końcu zrobiłam bułeczki :-)

poprane, poprasowane, poodkurzane, upieczone :tak: zostały mi tylko podłogi do pomycia i drugie danie do zrobienia :laugh2:

u nas minus 13 i pada drobny śnieżek :-)

Hej dziewczynki ;-), wybaczcie,że znów kilka dni bez odzewu,ale urzędy, ogólny zły nastrój...:wściekła/y: U mnie bez zmian, nie piszę daty spodziewanej @,ponieważ biorąc pod uwagę moje cholernie nieregularne cykle,nigdy tego nie wiem...:sorry2: Choć ostatnio coś się poprawia w stronę regularności,więc...jeśli tak,to teoretycznie @ powinna być 2 dni temu,no ale nie nakręcam się...Choć widząc wątek Październik 2014 ,który nasza Cyntia założyła,nie mogłam nic nie napisać. Jakoś czuję,że może w tym cyklu,że coś inaczej...hmm....:zawstydzona/y:
Współczuję mrozów w Polsce,u mnie ok. +3,jak nie więcej.;-)
Idę coś zjeść...mam straszną gastro-fazę od wczoraj :szok:,boję się,że to oznaka nadchodzącej @ i pewnie tak jest,ale póki co, będę sobie wmawiać,że to może ciąża.:-D

reklama
Domka- dołączysz, dołączysz spokojnie, uda się w tym cyklu na pewno! :-D

Mychunia- bułeczki, mniaaam, pycha :-)

Mligocka- co Ty tak cichutko, bo zaraz kulką śniegową dostaniesz ode mnie :tak: Widzisz mój wykresik? :-)

Do góry