reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cyntia no wlasnie nie sa pewni. Lekarz na przyjeciu powiedzial ze moze sie pojawic jeszcze pecherzyk. Beta przyrasta. Maja powarzac badania w niedziele.

Gochson badzmy dobrej mysli, moze jednak zejdzie pecherzyk. Trzymam kciuki.

A ja spac nie moge.
Dzis mam wolne, wlasciwie znowu caly tydzien prawie bo dopiero w czwartek ide do pracy. Mam dzisiaj tylko jedna klientke dla ktorej zawsze robie wyjatek w wolna sobote.
Moje koty tez widze spac nie moga kreca sie i kreca.

Milego dnia.

Ostatnia edycja:
witam z rana :tak:

Gochson nie, bo moja beta była niziutka jak zaczęła krwawić, a potem spadała tylko... zresztą nie wiadomo czy była pozamaciczna, bo to były tylko podejrzenia.... to dobrze,że poczekają mi się wydaje, że to bardzo wczesna ciąża i jest duża szansa, że się coś pojawi... boli Cię coś? nie zgadzaj się od razu na zabieg... mojej szwagierce przez tydzień mówili, że ją będą czyścić, bo krwawiła, a się okazało, że miała krwiaka, a dziecku nic nie było....

Dziewczyny nadaje ze szpitala. Beta z dzisiaj 4500. Mychunia a jak Ty mialas pozamaciczna to tez beta rosla ? I przyrost byl prawidlowy?

Gochson, trzymam kciuki aby to jednak nie była ciążą pozamaciczna!!!!! Może rzeczywiście dzidzia jest jeszcze malutka, trzeba poczekać..... &&&&&&& Odzywaj się

Maluś, jak tam? Nie było mnie teraz za często bo ciągle praca, ale myślami byłam : Miss sie cos odzywała?
Miss, czekamy!!!!!!

ja mam dzisiaj wreszcie wolne, ale za długo się tym nie nacieszę bo jutro do pracy. Mati coś ma katar i chrypkę, mam nadzieję że się nie rozwinie jakieś choróbsko :(

miłego dnia

Hejcia moje kochane !! :-D

ana0808
i Lisica witajcie... :tak:

MotylkowaOna jestem jestem.... nie zapomnialam o was.... he he :tak: masz racje !!

aureolcia jak mi sie udalo zajsc w ciaze tez mnie bardzo bolaly piersi, nawet dotknac sie nie dalo a jak zdjelam stanik to mialam wrazenie ze ktos mi je bije mlotkiem... tak mnie bolaly :-)

Gochson i jak tam sytuacja u ciebie? robili tobie USG? na pewno wszystko bedzie dobrze....

Mychunia dzieki. Nic mnie nie boli czuje sie jak w ciazy tkliwe piersi, podbrzusze jak na @ Pojechalam do jednego z lepszych szpitali w Katowicach. Tu tez rodzilam synka. Ufam tym lekarza. No i wierze ze bedzie jak u emali przy becie 9500 lekarz nie widzial pecherzyka a dwa dni pozniej juz byl. Ta historia to moja nadzieja i tego sie trzymam.
Qrcze tak sie zastanawiam czy nie da sie wykryc ciazy pozamacicznej bez otwierania. Slyszal ktos moze ?

reklama
Gochson poczekaj z dwa tygodnie i jeśli nic się nie pokaże to wtedy zacznij się martwić, a teraz głowa do góry i wierz, że będzie dobrze. Trzymam za to kciuki ;* Ciąży pozamacicznej nie da się wykryć bez usg, ale nie słyszałam nigdy o sprawdzaniu ciąży pozamacicznej przez otwieranie...

Ostatnia edycja:
Do góry