reklama
monia169@onet.eu
Zaciekawiona BB
Dzień dobry,
Jestem studentką II roku SUM na kierunku Nauki o rodzinie i piszę pracę magisterską, w której badam wpływ metody in vitro na zdrowie i funkcjonowanie kobiety. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety. Poniżej przesyłam link i z góry bardzo serdecznie dziękuję za poświęcony czas.
Ankieta - ANKIETA ANALIZUJĄCA WPŁYW METODY IN VITRO NA ZDROWIE I FUNKCJONOWANIE KOBIETY
Jestem studentką II roku SUM na kierunku Nauki o rodzinie i piszę pracę magisterską, w której badam wpływ metody in vitro na zdrowie i funkcjonowanie kobiety. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety. Poniżej przesyłam link i z góry bardzo serdecznie dziękuję za poświęcony czas.
Ankieta - ANKIETA ANALIZUJĄCA WPŁYW METODY IN VITRO NA ZDROWIE I FUNKCJONOWANIE KOBIETY
Gochson badzmy dobrej mysli, moze jednak zejdzie pecherzyk. Trzymam kciuki.
A ja spac nie moge.
Dzis mam wolne, wlasciwie znowu caly tydzien prawie bo dopiero w czwartek ide do pracy. Mam dzisiaj tylko jedna klientke dla ktorej zawsze robie wyjatek w wolna sobote.
Moje koty tez widze spac nie moga kreca sie i kreca.
Milego dnia.
A ja spac nie moge.
Dzis mam wolne, wlasciwie znowu caly tydzien prawie bo dopiero w czwartek ide do pracy. Mam dzisiaj tylko jedna klientke dla ktorej zawsze robie wyjatek w wolna sobote.
Moje koty tez widze spac nie moga kreca sie i kreca.
Milego dnia.
Ostatnia edycja:
witam z rana
Gochson nie, bo moja beta była niziutka jak zaczęła krwawić, a potem spadała tylko... zresztą nie wiadomo czy była pozamaciczna, bo to były tylko podejrzenia.... to dobrze,że poczekają mi się wydaje, że to bardzo wczesna ciąża i jest duża szansa, że się coś pojawi... boli Cię coś? nie zgadzaj się od razu na zabieg... mojej szwagierce przez tydzień mówili, że ją będą czyścić, bo krwawiła, a się okazało, że miała krwiaka, a dziecku nic nie było....
Gochson nie, bo moja beta była niziutka jak zaczęła krwawić, a potem spadała tylko... zresztą nie wiadomo czy była pozamaciczna, bo to były tylko podejrzenia.... to dobrze,że poczekają mi się wydaje, że to bardzo wczesna ciąża i jest duża szansa, że się coś pojawi... boli Cię coś? nie zgadzaj się od razu na zabieg... mojej szwagierce przez tydzień mówili, że ją będą czyścić, bo krwawiła, a się okazało, że miała krwiaka, a dziecku nic nie było....
agniecha83
Fanka BB :)
Dziewczyny nadaje ze szpitala. Beta z dzisiaj 4500. Mychunia a jak Ty mialas pozamaciczna to tez beta rosla ? I przyrost byl prawidlowy?
Gochson, trzymam kciuki aby to jednak nie była ciążą pozamaciczna!!!!! Może rzeczywiście dzidzia jest jeszcze malutka, trzeba poczekać..... &&&&&&& Odzywaj się
Maluś, jak tam? Nie było mnie teraz za często bo ciągle praca, ale myślami byłam : Miss sie cos odzywała?
Miss, czekamy!!!!!!
ja mam dzisiaj wreszcie wolne, ale za długo się tym nie nacieszę bo jutro do pracy. Mati coś ma katar i chrypkę, mam nadzieję że się nie rozwinie jakieś choróbsko
miłego dnia
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hejcia moje kochane !!
ana0808 i Lisica witajcie...
MotylkowaOna jestem jestem.... nie zapomnialam o was.... he he masz racje !!
aureolcia jak mi sie udalo zajsc w ciaze tez mnie bardzo bolaly piersi, nawet dotknac sie nie dalo a jak zdjelam stanik to mialam wrazenie ze ktos mi je bije mlotkiem... tak mnie bolaly :-)
Gochson i jak tam sytuacja u ciebie? robili tobie USG? na pewno wszystko bedzie dobrze....
ana0808 i Lisica witajcie...
MotylkowaOna jestem jestem.... nie zapomnialam o was.... he he masz racje !!
aureolcia jak mi sie udalo zajsc w ciaze tez mnie bardzo bolaly piersi, nawet dotknac sie nie dalo a jak zdjelam stanik to mialam wrazenie ze ktos mi je bije mlotkiem... tak mnie bolaly :-)
Gochson i jak tam sytuacja u ciebie? robili tobie USG? na pewno wszystko bedzie dobrze....
Mychunia dzieki. Nic mnie nie boli czuje sie jak w ciazy tkliwe piersi, podbrzusze jak na @ Pojechalam do jednego z lepszych szpitali w Katowicach. Tu tez rodzilam synka. Ufam tym lekarza. No i wierze ze bedzie jak u emali przy becie 9500 lekarz nie widzial pecherzyka a dwa dni pozniej juz byl. Ta historia to moja nadzieja i tego sie trzymam.
Qrcze tak sie zastanawiam czy nie da sie wykryc ciazy pozamacicznej bez otwierania. Slyszal ktos moze ?
Qrcze tak sie zastanawiam czy nie da sie wykryc ciazy pozamacicznej bez otwierania. Slyszal ktos moze ?
reklama
Gochson poczekaj z dwa tygodnie i jeśli nic się nie pokaże to wtedy zacznij się martwić, a teraz głowa do góry i wierz, że będzie dobrze. Trzymam za to kciuki ;* Ciąży pozamacicznej nie da się wykryć bez usg, ale nie słyszałam nigdy o sprawdzaniu ciąży pozamacicznej przez otwieranie...
Ostatnia edycja: